VIETTELYKSIÄ
Eau de Parfum
Eau de Parfum
Zoomaa tuotetta
Moment de Bonheur Yves Rocher

Eau de Parfum - Moment de Bonheur Yves Rocher, ruusu, 30 ml

Ihana onnen tunne

Kukkainen, raikas, elämäniloinen tuoksu huokuu naisellista varmuutta. Kallisarvoinen centifolia-ruusulajike tarjoaa upean, aisteja hivelevän tuoksuelämyksen.

Raikasta ja vihreää ensituoksua seuraa runsas, kukkainen centifolia-ruusun ympärille rakentuva sydäntuoksu, jossa voit aistia myös hunajaa, mausteita ja hentoa vihreyttä. Hienostuneen pehmeä pohjatuoksu sisältää patsulia ja setripuuta.

"Tuoksu heijastaa vain kirkkaita sävyjä, siinä ei ole mitään mystistä tai synkkää." Yves Rocher’n uutuusparfyymin kehittänyt Annick Menardo kertoo raikkaan kukkaisesta ja naisellisesta tuoksusta: ”Tuoksun ensivaikutelma on vihreä ja raikas. Sydäntuoksu rakentuu kukkaisen, Grassessa kasvatetun, todella laadukkaan centifolia-ruusun ympärille. Sydäntuoksu sisältää centifolia-ruususta saatavaa absoluuttia ja uutetta. Centifolia-absoluutin tuoksussa on vivahde hunajaa, mausteita ja hentoa vihreyttä. Centifolia-uutteessa puolestaan on kristallista kirkkautta. Se tuo tuoksuun upeaa ruusumaista kauneutta ja ylellistä naisellisuutta. Pohjatuoksun metsäiset vivahteet, patsuli ja setripuu antavat tuoksulle väreilevää pehmeyttä ja hienostuneisuutta.”

Tuoksun luoja Annick Ménardo
49,90€
image-33264

Til.nro: 33264

Suihkepullo: 30 ml hinta 1 l:  1 663,33€

Tuote on väliaikaisesti loppu

sinun etusi  • Ilman toimituskuluja, kun tilauksesi ylittää 19€
  • 100% tyytyväisyys tai rahat takaisin
  • Aina parhaat erikoistarjoukset
  • Turvallinen maksu