Left side 1 fi

TILAA UUTISKIRJE

Haluatko tietoa uusista tuotteistamme ja tarjouksistamme ensimmäisten joukossa?

Haluatko saada tietoa uusista tuotteistamme ensimmäisten joukossa?
Haluatko huipputarjouksia?
Haluatko kauneudenhoitovinkkejä?

Sinun kannattaa siis tilata uutiskirjeemme!
Tilaaminen on ILMAISTA! Saat Yves Rocher'n uutiskirjeen säännöllisesti sähköpostiosoitteeseesi.Voit irtisanoa tilauksesi koska tahansa.esimerkki yvesrocher@hotmail.com

Syntymäaika

Kyllä kiitos! Tilaan mielelläni Yves Rocher'n uutiskirjeen.

Haluatko enemmän kiinnostavia tarjouksia?
Kyllä kiitos, haluan vastaanottaa tarjouksia Yves Rocher'n yhteistyökumppaneilta.

Jatka
Klikkaa tästä, jos haluat lopettaa uutiskirjeen tilauksen.


Yves Rocher -yritys käyttää tietojasi pääasiassa tilauksiesi seurantaan, tilaamiesi palveluiden tarjoamiseen sekä Yves Rocher -tarjousten lähettämiseen sinulle. Jotta saisit tarjouksia yhteistyökumppaneiltamme postitse tai puhelimitse, kumppanimme saattavat pyytää meitä luovuttamaan nämä tiedot. Sinulla on myös mahdollisuus saada yhteistyökumppaneidemme tarjouksia sähköpostitse tai puhelimitse. Nämä tiedot voidaan myös lähettää edelleen alihankkijoillemme ja palveluntarjoajillemme.
Voimassa olevan henkilötietojen suojaa koskevan lainsäädännön mukaan sinulla on erilaisia oikeuksia. Niihin kuuluu oikeus saada tietoa, tarkastaa ja korjata sekä kieltää henkilötietojesi käyttö. Kun haluat käyttää näitä oikeuksia, ota meihin yhteys kirjallisesti ja anna samalla nimesi, osoitteesi ja mahdollinen asiakasnumerosi. Liitä tiedusteluun myös kopio henkilöllisyystodistuksestasi. Lähetä tiedustelu sähköpostitse: asiakaspalvelu@yves-rocher.fi Tai kirjeitse: YVES ROCHER FINLANDE OY, PL 3560, 00002 HELSINKI.
Voit koska tahansa ilman erityistä syytä kieltää tietojesi käytön Yves Rocher -tarjousten ja yhteistyökumppaniemme tarjousten lähettämiseen. Lisätietoa henkilötietojesi käsittelystä yrityksessämme ja kaikista oikeuksistasi löydät kotisivuiltamme.