Huulivoide
Huulivoide
Zoomaa tuotetta
Akasiahunaja
Akasiahunajalla on ihoa pehmentäviä ominaisuuksia. Hunajan tasaisen laadun varmistamiseksi Yves Rocher´lla on satojen mehiläiskasvattajien verkosto Ranskassa ja Unkarissa.

Luonnonmukainen kastanja
Luonnonmukainen kastanjauute suojaa ihoa kuivumiselta. Yves Rocher panostaa kestävään kehitykseen suosimalla paikallisia viljelijöitä Ardèchessa.
Luonnonmukainen kaura
Luonnonmukainen kaurauute tunnetaan korjaavista ominaisuuksistaan ja kyvystään aktivoida ihon pintakerroksen uudistumista. Hankimme kauran Drômen alueen paikallisilta viljelijöiltä. Erityisesti Yves Rocher´ta varten kehitetyllä korjuumenetelmällä varmistetaan kauran laatu ja puhtaus.

Luonnonmukainen auringonkukkaöljy
Luonnonmukainen auringonkukkaöljy sisältää runsaasti omega-6-rasvahappoja, ja se tunnetaan ravitsevista ominaisuuksistaan. Käyttämämme öljy puristetaan Rhône-joen laaksossa luonnonmukaisesti viljeltävistä auringonkukista. Tuottajalla on Bio Solidaire -laatuluokitus.


Todettu tehokkuus
81%* naisista totesi:
”Huuleni ovat taas pehmeät”.

*Käyttäjätesti, itsearviointi 3 viikon käytön jälkeen. Testiryhmä 27 naista.
Organic Cosmetics

Huulivoide

Nourishing Lip Balm

Ihanan tuntuinen, ravitseva huulivoide pehmentää kuivaa ja rohtunutta huulten ihoa. Se suojaa huulia tehokkaasti säänvaihteluilta, tuulelta ja muilta ulkoisilta rasitteilta.

Ingressi: Kun ihosi tuntuu erittäin kuivalta, helli sitä pehmentävää hunajaa, korjaavaa kauraa, ravitsevaa auringonkukkaöljyä ja suojaavaa kastanjaa sisältävillä tuotteilla.
Ecocert
picto-best
5,90€
image-83233

Til.nro: 83233

Putkilo: 10 ml hinta 1 l:  590,00€

Tuote on väliaikaisesti loppu

sinun etusi  • Ilman toimituskuluja, kun tilauksesi ylittää 19€
  • 100% tyytyväisyys tai rahat takaisin
  • Aina parhaat erikoistarjoukset
  • Turvallinen maksu