Seve
Puhdistusgeeli
Puhdistusgeeli
Zoomaa tuotetta
sav
INNOVAATIO – KAUNEUTTA KASVEISTA
KASVIPOHJAINEN MAHLA SITOO IHOON KOSTEUTTA
Vaahteranmahlalla ja sinisellä agavella on todettu kyky sitoa kosteutta, ja siksi Yves Rocher´n tutkijat ovat valinneet ne ainesosiksi Hydra Végétal -ihonhoitosarjaan. Yhdessä patentoidun kasvipohjaisen betaiinin kanssa ne sitovat ihoon suuren määrän kosteutta, jolloin ihon kosteuspitoisuus pysyy korkeana pitkään (in vitro -testit). Iho saa tehokasta syväkosteutusta aina helposti kuivuvia kerroksia myöten*. Ihanteellinen kosteustasapaino tekee ihosta täyteläisemmän tuntuisen ja säteilevän kauniin.


*In vivo -testit Raman-spektroskopia-menetelmällä

Vaahteranmahlalla on kyky sitoa kosteutta kaikkiin ihokerroksiin. Käyttämämme mahla on otettu talteen luonnollisella menetelmälläPuhdistusgeeli

Refreshing Cleansing Gel

Ihana kuin ihoasi virkistävä suihku! Kevyt ja raikas puhdistusgeeli vaikuttaa syvällä poistaen iholta meikin ja epäpuhtaudet. Samalla sen sisältämät vaahteranmahla ja taikapähkinäuute kosteuttavat ihoa. Ihosi tuntuu puhtaalta ja miellyttävän pehmeältä ja näyttää kirkkaammalta.

Kasvipohjaisia ainesosia: vaahteranmahla ja taikapähkinäuute.

Kauneutta kasveista vuodesta 1959®
- Koostumukset on testattu ihotautilääkärin valvonnassa.
- Tuotteissamme ei käytetä eläinperäisiä ainesosia.
- Vähennämme järjestelmällisesti pakkaustemme ympäristövaikutuksia. Pakkaukset ovat kierrätettävää pahvia, jonka raaka-aine on peräisin hoidetuista metsistä.
- Painoväri on kasvipohjainen. Pakkauksissa ei ole ohjelehtistä eikä täytemateriaalia.

Ekotekomme:
Onnistuimme vähentämään kasvihuonekaasupäästöjä 30% valitsemalla tuotteisiin lasisen purkin. Uusien muovipakkaustemme ansiosta säästämme 20 tonnia muovia vuosittain.
picto-best
12,90€
image-44236

Til.nro: 44236
:
Varastossa
Putkilo: 125 ml hinta 1 l:  103,20€

sinun etusi  • Ilman toimituskuluja, kun tilauksesi ylittää 19€
  • 100% tyytyväisyys tai rahat takaisin
  • Aina parhaat erikoistarjoukset
  • Turvallinen maksu