Seve
Päivävoide
Päivävoide
Zoomaa tuotetta
sav
INNOVAATIO – KAUNEUTTA KASVEISTA
KASVIPOHJAINEN MAHLA SITOO IHOON KOSTEUTTA
Vaahteranmahlalla ja sinisellä agavella on todettu kyky sitoa kosteutta, ja siksi Yves Rocher´n tutkijat ovat valinneet ne ainesosiksi Hydra Végétal -ihonhoitosarjaan. Yhdessä patentoidun kasvipohjaisen betaiinin kanssa ne sitovat ihoon suuren määrän kosteutta, jolloin ihon kosteuspitoisuus pysyy korkeana pitkään (in vitro -testit). Iho saa tehokasta syväkosteutusta aina helposti kuivuvia kerroksia myöten*. Ihanteellinen kosteustasapaino tekee ihosta täyteläisemmän tuntuisen ja säteilevän kauniin.


*In vivo -testit Raman-spektroskopia-menetelmällä

Vaahteranmahlalla on kyky sitoa kosteutta kaikkiin ihokerroksiin. Käyttämämme mahla on otettu talteen luonnollisella menetelmällä.


Hydra Végétal

Päivä- ja yövoide

24h Rich Hydrating Cream – Normal to Dry Skin

Täyteläisen pehmeä, ihoa syvältä 24 tunnin ajan kosteuttava hoitovoide on kehitetty normaalille tai kuivalle iholle. Superkosteuttava vaikutus on peräisin vaahteranmahlasta ja sinisestä agavesta, ja se tehoaa peräti 24 tunnin ajan. Ihana koostumus saa ihon tuntumaan unelmanpehmeältä ja silkinsileältä.

Kasvipohjaisia ainesosia: vaahteranmahlauute, luonnonmukainen agavenmahla, betaiini, luonnonmukainen karitevoi ja luonnonmukainen taikapähkinäuute.
picto-best
21,90€
image-34364

Til.nro: 34364

Purkki: 50 ml hinta 1 l:  438,00€

Tuote on väliaikaisesti loppu

sinun etusi  • Ilman toimituskuluja, kun tilauksesi ylittää 19€
  • 100% tyytyväisyys tai rahat takaisin
  • Aina parhaat erikoistarjoukset
  • Turvallinen maksu