ask
Kasvovoide
Kasvovoide
Zoomaa tuotetta
vetiver
Ask
INNOVAATIO – KAUNEUTTA KASVEISTA
HOITAVA SAARNIUUTE (patentoitu Ranskassa)Yves Rocher´n tutkijat havaitsivat, että luonnosta löytyy vahva ainesosa ihon kuivumista ja sen aiheuttamaa epämukavaa tunnetta vastaan: saarniuute.Saarnipuun mahlasta saadaan luonnollisten puhdistuskäsittelyn jälkeen tiiviste, joka on täynnä hoitavaa voimaa. Saarniuute ei pelkästään tuo iholle lipidejä ulkoapäin, vaan se myös edistää ihon luonnollisia ravinnonsaantimekanismeja ja vauhdittaa ihon omaa lipidien tuotantoa.Saarniuute vaikuttaa tehokkaasti ihoon, josta tulee samettisen pehmeä ja miellyttävän tuntuinen pitkäksi aikaa. Tuloksena on silkinpehmeä iho!
?Tehokas tiiviste on täynnä luonnon hyvää tekevää voimaa. Se hoitaa ihoa ja edistää ihon luonnollisia ravinnonsaantimekanismeja”. XAVIER ORMANCEY
Tutkimus- ja kehitysjohtaja, Yves Rocher
yves rocher

"Kaunistaa ihoa välittömästi ja ravitsee sitä 24 h*

*Tieteellinen testi. Testiryhmä 11 henkilöä."
Nutritive Végétal

Kasvovoide

24h Comfort Nourishing Cream

Täyteläinen, tehokkaasti ravitseva voide lievittää kuivan ihon kiristävää ja epämukavaa oloa. Iho tuntuu taas ihanan pehmeältä ja miellyttävältä. Voide on kuin uuden sukupolven ”cold cream”, mutta sen koostumus ei ole rasvainen.

Ihotautilääkärin valvonnassa testattu koostumus.
Kasvipohjaisia ainesosia: saarnenmahlan uute, australianpähkinäöljy, karitevoi, luonnonmukainen taikapähkinävesi.
Pakkauskartonki peräisin kestävästi hoidetusta metsästä, kasvipohjainen painomuste, pakkauksessa ei erillistä ohjelehtistä.
21,90€
image-40727

Til.nro: 40727

Purkki: 50 ml hinta 1 l:  438,00€

Tuote on väliaikaisesti loppu

sinun etusi  • Ilman toimituskuluja, kun tilauksesi ylittää 19€
  • 100% tyytyväisyys tai rahat takaisin
  • Aina parhaat erikoistarjoukset
  • Turvallinen maksu