Life Plant
Seerumi
Zoomaa tuotetta
blé
INNOVAATIO – KAUNEUTTA KASVEISTA
Kasveilla on yleensä keskimäärin kaksi kromosomisarjaa, mutta uuden Sérum Végétal -sarjan tärkeimmällä ainesosalla Life Plant jääpäivikillä niitä on jopa 128. Runsaan ja huippuunsa kehittyneen geenipaletin ansiosta jääpäivikki pystyykin sopeutumaan kaikkiin tilanteisiin ja elinolosuhteisiin. Tutkijamme hyödyntävät kasvin ainutlaatuisia ominaisuuksia uusissa Sérum Végétal -tuotteissa. Kasvatamme Life Plant jääpäivikkiä omilla luonnonmukaisilla viljelmillämme. Iho tunnistaa jääpäivikkiuutteen, jolla on kyky stimuloida mTOR-proteiinin toimintaa ihossa. mTOR-proteiini aktivoi ryppyjä vastaan vaikuttavia mekanismeja ja tuo iholle kimmoisuutta, sileyttä ja nuorekkuutta.

Tyrniuute lisää ihon kimmoisuutta aktivoimalla elastiinin tuotantoa (in vitro -testi).

Rypyt madaltuivat 86 %:lla naisista.**Kliininen testi, 22 naista, mittaustulos heti levittämisen jälkeen. Rypyt madaltuivat keskimäärin 10 %. 83 % naisista totesi ihon tuntuvan kimmoisammalta 1 kuukauden jälkeen.**Käyttäjätesti, tyytyväisyysprosentti, 102 naista.
Sérum Végétal

Seerumi - Ryppyjä vastaan, liftingvaikutus, 30 ml

Wrinkles and Lifting - V-Shaping Serum

Huipputehokas seerumi vaikuttaa syvällä ihossa lisäten ihon kimmoisuutta, silottaen ryppyjä ja tuoden kasvonpiirteisiin ja kaulaan uutta selkeyttä. Tiivistetty koostumus pienentää näkyvimpiäkin ryppyjä ja vaikuttaa kasvojen ja kaulan ihon veltostumista vastaan.
picto-best picto--50%
24,90€ Normaalihinta
49,90€
image-64077

Til.nro: 64077
:
Varastossa
Pumppupullo: 30 ml hinta 1 l:  830,00€

sinun etusi  • Ilman toimituskuluja, kun tilauksesi ylittää 19€
  • 100% tyytyväisyys tai rahat takaisin
  • Aina parhaat erikoistarjoukset
  • Turvallinen maksu