Päivävoide
Päivävoide
Zoomaa tuotetta
yves rocher
Yves Rocher’n Laboratorioiden tutkijoilla on korvaamattoman arvokasta tietoa kasvien rajattoman uudistumisen kyvystä. He esittelevät nyt käänteentekevän innovaation, neljännen sukupolven kasvipohjaiset kantasolut, jotka vaikuttavat tärkeimpiä ihon ikääntymisen merkkejä vastaan.Tunnet neljännen sukupolven kasvipohjaisten kantasolujen uudistavanvoiman jo kuuden päivän käytön jälkeen(1). Ainutlaatuisen patentoidun(2)teknologian ansiosta voimme nyt ensimmäistä kertaa hyödyntää kantasolujen täydellisen ja koskemattoman rakenteen ja tuoda niiden poikkeuksellisen tehokkuuden Anti-Age Global -tuotteisiin. Ihosolujen luonnollinen uudistuminen aktivoituu päivittäin ja ihon kollageeni- ja hyaluronirakenteet vahvistuvat(1). tulos: Anti-Age Global -tuotesarja vaikuttaa ihossa tärkeimpiä ikääntymisen merkkejä vastaan (kuivuus, rypyt, veltto iho, tummat silmänaluset ja silmäpussit) ja tuo iholle lisääkosteutta, täyteläisyyttä ja kuulautta. Tuloksena on kaunis ja nuorekkaamman näköinen iho.(1)In vitro -testit. (2)Patentoitu Euroopassa.
yves rocher

TODETTU TEHO

80%*NAISISTA TOTESI:VAHVEMPI IHO

* Käyttäjätesti. Itsearviointi, 201 naista, jotka käyttivät CompleteAnti-Aging Care Day -päivävoidetta 1 kuukauden ajan.
yvesrocher"*Tara on Ruotsin suurin 40+ naisille suunnattu aikakauslehti. Taran lukijat kokeilivat AntiAgeGlobal päivävoidetta, yövoidetta ja silmänympärysvoidetta 3 viikon ajan. He antoivat tuotteille arvosanan 4/5 tai 5/5."
Anti-Age Global

Päivävoide - Anti-aging, Normaali iho, 50 ml

Complete Anti-Aging Day Care

Vallankumouksellinen päivävoide sisältää Echinacea angustifoliasta saatuja neljännen sukupolven kantasoluja, jotka tehostavat ihosolujen uudistumista, elvyttävät ihoa ja tekevät siitä selvästi nuorekkaamman: Rypyt ja juonteet silottuvat, iho kiinteytyy ja sen kuulaus lisääntyy huomattavasti. Voiteen miellyttävä koostumus kosteuttaa tehokkaasti, suojaa ulkoisilta rasitteilta ja tekee ihosta uskomattoman pehmeän ja sileän.
picto-best
53,90€
image-14803

Til.nro: 14803

Purkki: 50 ml hinta 1 l:  1 078,00€

Tuote on väliaikaisesti loppu

sinun etusi  • Ilman toimituskuluja, kun tilauksesi ylittää 19€
  • 100% tyytyväisyys tai rahat takaisin
  • Aina parhaat erikoistarjoukset
  • Turvallinen maksu