Lusern
Yövoide
Zoomaa tuotetta
yves rocher

TODETTU TEHOKKUUS

Sileä ihon pinta: 92 %*

*Tyytyväisyysprosentti, 26 naista
yvesrocher
IHONHOITOA LUONNON PARHAAKSI
Yves Rocher'n tutkijat ovat valinneet luonnonmukaisen sinimailasen uutteen, jolla on kyky vaikuttaa ikääntymisen merkkejä vastaan. Tehokas anti-age-ainesosa sisältää runsaasti mono- ja oligosakkarideja, jotka elvyttävät ihon kollageenituotantoa* ja nuorekkuutta: iho saa uudistavaa hoitoa, suojaa ja kaunista heleyttä.(*in vitro -testit)
• Yli 98 % luonnollisia ainesosia.
• Jopa 85 % luonnonmukaisesti viljeltyjä ainesosia.
• Ei petrokemian tuotteita, silikoneja, parabeeneja eikä synteettisiä väriaineita.

Kasvien salaisuuksia: Luonnonmukaisesti viljellyn sinimailasen uute uudistaa ihon kollageenia ja sillä on kolminkertainen anti-age-vaikutus: iho tasoittuu, se saa hyvän suojan ja kaunista heleyttä.
Lifting Bio

Yövoide

Anti-Wrinkle Night Care

Valitse ihonhoito, jossa yhdistyvät vastuu ympäristöstä ja tehokkaat tulokset iän merkkejä vastaan. Luonnonmukaisesti viljellyn sinimailasen uute uudistaa ihon kollageenia ja sillä on kolminkertainen anti-age-vaikutus: iho tasoittuu, se saa hyvän suojan ja kaunista heleyttä.

Ravitseva yövoide on todellinen tehotuote, täynnä luonnonmukaisia ainesosia.
Iän merkkejä tasoittava voide antaa iholle kuulautta ja kimmoisuutta. Se vaikuttaa yön aikana ihosolujen välisiin yhteyksiin tehden ihosta kimmoisan ja nuorekkaan. Miellyttävä täyteläinen voide sisältää yli 98 % luonnollisia ainesosia. Iho on herätessäsi pehmeä, raikas, vahva ja heleä!

Tuotteen +: ECOCERT-sertifikaatin mukainen koostumus, pelkistetty ja kevyt pakkausmateriaali, kasvipohjainen painomuste, tuotesarjan hiilidioksidipäästöt on kompensoitu osana ilmaston lämpenemisen vastaista taistelua.

Luonnonmukaisia kasvipohjaisia ainesosia: sinimailasen uute, manteliöljy, hasselpähkinäöljy, karitevoi, kaakaovoi ja köynnöskrassin uute.
98.8 % ainesosien kokonaismäärästä on luonnollista alkuperää.
43.5 % ainesosien kokonaismäärästä on peräisin luonnonmukaisesta viljelystä.
100% luonnollinen hajuste

Käyttöohjeet: Kevyt koostumus imeytyy ihoon nopeasti. Levitä nokare voidetta kasvoille ja kaulalle joka ilta.


Luomusertifioitu
picto--18%
13,90€ Normaalihinta
16,90€
image-80228

Til.nro: 80228
:
Varastossa
Purkki: 50 ml hinta 1 l:  278,00€