Seve
Seerumi
Zoomaa tuotetta
sav
INNOVAATIO – KAUNEUTTA KASVEISTA
KASVIPOHJAINEN MAHLA SITOO IHOON KOSTEUTTA
Vaahteranmahlalla ja sinisellä agavella on todettu kyky sitoa kosteutta, ja siksi Yves Rocher´n tutkijat ovat valinneet ne ainesosiksi Hydra Végétal -ihonhoitosarjaan. Yhdessä patentoidun kasvipohjaisen betaiinin kanssa ne sitovat ihoon suuren määrän kosteutta, jolloin ihon kosteuspitoisuus pysyy korkeana pitkään (in vitro -testit). Iho saa tehokasta syväkosteutusta aina helposti kuivuvia kerroksia myöten*. Ihanteellinen kosteustasapaino tekee ihosta täyteläisemmän tuntuisen ja säteilevän kauniin.


*In vivo -testit Raman-spektroskopia-menetelmällä

Vaahteranmahlalla on kyky sitoa kosteutta kaikkiin ihokerroksiin. Käyttämämme mahla on otettu talteen luonnollisella menetelmällä.


Hydra Végétal

Seerumi

Moisture Boost Concentrate

Toivetuote sinulle, joka haluat huipputehokkaan kosteuskuurin ihollesi! Tehokosteuttaja aktivoi ihon luonnollisen kosteuden saannin jo ensimmäisellä käyttökerralla. Iho saa uutta voimaa ja kuulautta syvältä, ja hoitovoide tai geelivoide vahvistaa kosteuttavaa vaikutusta. Tulos tuntuu ja näkyy heti! Täydellinen 7 päivän tehokuuri kosteutta kaipaavalle, todella janoiselle iholle.

Kasvipohjaisia ainesosia: vaahteranmahlauute, luonnonmukainen agavenmahla, betaiini ja taikapähkinäuute.
picto-best picto--50%
13,90€ Normaalihinta
27,90€
image-20199

Til.nro: 20199
:
Varastossa
Pumppupullo: 30 ml hinta 1 l:  463,33€

sinun etusi  • Ilman toimituskuluja, kun tilauksesi ylittää 19€
  • 100% tyytyväisyys tai rahat takaisin
  • Aina parhaat erikoistarjoukset
  • Turvallinen maksu