Sampoo ruskeille hiuksille
Sampoo ruskeille hiuksille
Zoomaa tuotetta
Kasvipohjaisen kauneuden tutkijamme ovat valinneet kastanjapuun lehdet, joilla on luonnollisesti värjääviä ominaisuuksia. Kastanja sisältää runsaasti tanniineja, jotka elvyttävät hiusten ruskeaa hehkua. Lehdet korjataan talteen La Gacillyssa omilla tai yhteistyökumppanimme viljelmillä.
Levitä kosteisiin hiuksiin. Huuhtele huolellisesti.
Botanical Expertise - Hiukset

Sampoo - Ruskeille hiuksille, kastanja, 200 ml

Brown Highlights Shampoo

Kastanjauute elvyttää ja korostaa tummien hiusten lämmintä hehkua. Sopii myös värjätyille hiuksille. Tekee hiuksista kauniin kiiltävät, ilmavat ja taipuisat.

Koostumus on testattu ihotautilääkärin valvonnassa.
Sisältää yli 97 % ainesosia, joiden alkuperä on luonnossa.
Sisältää luonnollisesti värjäävää ainesosaa.
Kierrätyskelpoinen, kierrätysmuovia sisältävä pullo.
Kastanja

Tuotamme kasviainesosat kestävästi ihmisiä ja luontoa kunnioittaen

Yves Rocher tuntee aina kasvien tarkan alkuperän ja varmistaa, että niitä viljellään kestävästi ja turvallisesti. Huolehdimme tästä kolmella tavalla:

1. Korjaamme sadon vastuullisesti
Kastanja on erittäin vastustuskykyinen, ja sen kasvualusta voi olla ravinteeton, hapan tai kuiva. Kastanja on myös hyvin monikäyttöinen. Sen puuosia ja pähkinöitä käytetään laajasti, ja runsaasti tanniineja sisältävillä kastanjan lehdillä on värjääviä ominaisuuksia.
Käyttämämme kastanjan lehdet ovat peräisin tuotemerkin kotipaikan La Gacillyn läheisyydestä täysin luonnonvaraisista puista, joita ei ole käsitelty kemikaaleilla.

2. Kunnioitamme luontoa
Yves Rocher’n työntekijät keräävät lehdet talteen käsin kesäkuun lopussa juuri niiden puhjettua, ennen kuin puu alkaa tuottaa hedelmiä. Sadonkorjuutiimimme kerää lehtiä vain terveistä puista ja poimii kerrallaan vain korkeintaan kolmanneksen lehdistä. Siten puu ei kärsi ja pystyy kerryttämään varastojaan tulevaa talvea varten. Näin takaamme kastanjapuun kestävän hyödyntämisen.

3. Suojelemme kasvimaailmaa
Lehdet kuivataan ja jauhetaan sadonkorjuun jälkeen, jotta värjäävistä ominaisuuksistaan tunnetut tanniinit saadaan talteen. Kasvipohjaisen kauneuden asiantuntijamme ovat valinneet luonnollisen, täysin säilöntäaineettoman uutteen ympäristön vaalimiseksi.

7,90€
image-70268

Til.nro: 70268

Pullo: 200 ml hinta 1 l:  39,50€

Tuote on väliaikaisesti loppu

sinun etusi  • Ilman toimituskuluja, kun tilauksesi ylittää 19€
  • 100% tyytyväisyys tai rahat takaisin
  • Aina parhaat erikoistarjoukset
  • Turvallinen maksu