Alkuun > ToimitusehdotTeimmekö virheen? Ota heti yhteyttä!
Haluamme mielellämme oikaista virheemme. Onko paketissasi väärä tuote, onko jotakin mennyt rikki tai oletko muuten tyytymätön? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin teemme parhaamme auttaaksemme sinua. Voit ottaa yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse. Jos kirjoitat mieluummin kirjeen, liitä sen mukaan asiaa koskevan laskun asiakaspalveluosa. Mahdollisissa riitatapauksissa noudatamme Suomen Suoramarkkinointiliitto ry:n suosituksia.

Copyright
Tekijänoikeuslakiin perustuen yves-rocher.fi-verkkokaupan sivujen materiaalia ei saa kopioida, muuttaa, edelleen luovuttaa tai jakaa ilman Yves Rocher Finlande Oy:n kirjallista lupaa.
Vaihto- ja palautusoikeus
Jos et jostakin syystä ole tyytyväinen tuotteisiimme, sinulla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Vaihdot ja palautukset voit tehdä asiakaspalautuksena postimaksutta. Merkitse paketin vastaanottajaksi Yves Rocher Finlande Oy, PL 3008, 22111 MARIEHAMN ja lisää tunnus ASIAKASPALAUTUS. Kirjoita toivomuksesi uudesta laskusta tai tuotteen vaihdosta laskusi asiakaspalveluosaan ja liitä se tuotteiden mukaan. Jos olet maksanut laskun, kirjoita myös tilitietosi. Verkkokaupasta ostettuja tuotteita ei voi vaihtaa liikkeissämme eikä päinvastoin.

Korvaava tuote
Suuresta kysynnästä johtuen jokin tuote voi loppua varastosta. Tällöin lähetämme sinulle joko vastaavan tai paremman tuotteen samaan hintaan. Saat tutustua korvaavaan tuotteeseen rauhassa kotonasi ja mikäli et halua pitää sitä, voit aina palauttaa sen meille asiakaspalautuksena ilman postimaksuja.

Toimitusaika
Pyrimme toimittamaan pakettisi 1-2 viikon kuluessa tilauksesi vastaanottamisesta. Jos jonkin tuotteen kysyntä ylittää odotukset ja joudumme odottamaan lisätoimitusta tehtaalta, pakettisi lähetetään puuttuvan tuotteen saavuttua.
Tilaukset ulkomailta
Toimitamme tilauksia ainoastaan Suomeen. Yves Rocher toimii 88 maassa. Osoitteesta yves-rocher.com pääset Euroopan ja Pohjois-Amerikan nettisivuille, ja asiakaspalvelusta saat muiden maiden toimipisteiden yhteystiedot.

Osoitteenmuutokset sekä muut muutokset
Pyydämme ystävällisesti ilmoittamaan osoitteenmuutoksista sekä muista muutoksista meille sähköpostitse tai puhelimitse, jotta voimme päivittää asiakastilinne tiedot ja palvella teitä parhaalla mahdollisella tavalla.

Maksuehdot
Kun tilaat tuotteita, saat paketissasi laskun ja sille vähintään 30 päivää korotonta maksuaikaa. Yli 50 euron arvoiset tilaukset edellyttävät maksua luottokortilla. Pidätämme oikeuden toimittaa poste restante- ja postilokero-osoitteelliset tilaukset sekä tilaukset tilapäisiin osoitteisiin postiennakolla. Pidätämme oikeuden toimittaa tilauksen postiennakolla myös maksuhäiriötilanteessa harkintamme mukaan. Samoin pidätämme oikeuden rajoittaa avoimien laskujen määrää. Maksuhuomautuksen lähettämisestä veloitamme sekä kulut että viivästyskoron. Pidätämme oikeuden myös hinnanmuutoksiin.
Toimituskulut
Alle 17 euron tilauksen loppusummaan lisätään postitus- ja käsittelykulut 4,20 euroa.
Jotta voit tilata verkkokaupastamme, tilauksesi loppusumman (alennuksien jälkeen) tulee ylittää 9,90 euroa.

Tarjousten voimassaolo
Verkkokaupan tarjoukset ovat ainutkertaisia, eikä niitä voi yhdistää muihin tarjouksiin. Jokainen tilaus toimitetaan erillisenä pakettina. Kunkin tarjouksen toimitusehdot pätevät ennen tässä mainittuja ehtoja.

Ikäraja

Hyväksymme verkkokaupan asiakkaiksi vain 18 vuotta täyttäneet.
Sävyerot
Teknisistä syistä verkkokaupassa esitetyn tuotteen ja todellisen tuotteen välillä voi olla joskus sävyeroja.

Painovirheet
Pidätämme oikeuden painovirheisiin, joita sivuillamme ilmaantuu.