Sivulla on tapahtunut virhe (d0b86d27-8dca-4be4-bd0c-865b85c2fe35)

La cosmétique végétale Yves-Rocher

Yves Rocher loi käsitteen Botanical Beauty tutkimaan ja säilyttämään kasvimaailmaa, joka on rajaton tehokkuuden,
turvallisuuden ja mielihyvän lähde.
Botanical Beautyn 5 toimintaperiaatetta muodostavat ainutlaatuisen kauneuskonseptin, joka on tuloksena
Yves Rocher'n pitkäaikaisesta työstä ja panostuksista tutkimukseen.

Arvo 1

Kasvimaailma kaiken perustana

Kaikki tuotteemme
ovat lähtöisin kasveista.

Arvo 2

Kasvimaailma inspiraation lähteenä

Kaikkien kasvien rikkauksien tutkiminen.

Arvo 3

Hallittu kasvimaailma

Turvallisuutta ja laatua kompromisseitta.

Arvo 4

Turvattu kasvimaailma

Aktiivinen ympäristönsuojelu.

Arvo 5

Yhteinen kasvimaailmamme

Kauneuden tulee olla kaikkien naisten ulottuvilla.

BOTANICAL BEAUTYN 5 TOIMINTAPERIAATETTA MUODOSTAVAT AINUTLAATUISEN KAUNEUSKONSEPTIN, JOKA ON TULOKSENA YVES ROCHER'N PITKÄAIKAISESTA TYÖSTÄ JA PANOSTUKSISTA TUTKIMUKSEEN.


100 % kasvipohjainen?
Yves Rocher ei kuitenkaan ole täysin ehdoton. Jos tuotteen laatu tai turvallisuus vaatii synteettisiä aineosia, tutkijamme sallivat sen. Esimerkiksi pieniä määriä lisäaineita tarvitaan, jotta voidaan taata tuotteen säilyvyys.
Tuotteemme eivät sisällä eläinperäisiä aineosia. Kollageenin korvaavat kasvipohjaiset akasian polysakkaridit, ja synteettisten aurinkosuodattimien lisäksi aurinkotuotteissamme on aphloia-pensaasta saatavaa mangiferiinia, joka vahvistaa ihon omia puolostusmekanismeja. Kasvipohjaisten raaka-aineiden puhtauden säilyttämiseksi suosimme luonnonmukaisia uuttamismenetelmiä kemiallisten liuottimien sijasta.

Muutamia lukuja
Laboratorioidemme tähän mennessä tutkimista yli 1 100 kasvipohjaisesta aineosasta valitsemme kuhunkin tuotteeseen sopivimmat ja tehokkaimmat ja määrittelemme tuotteen tarkan koostumuksen. Vuodesta 1959 lähtien Yves Rocher'lle on myönnetty yli 50 patenttia. Joka vuosi tutkijamme löytävät ja jalostavat yli 30 uutta aktiivista aineosaa.

LUONTO EI OLE MEILLE PELKÄSTÄÄN RAAKA-AINEVARASTO; SE ON MYÖS EHTYMÄTÖN INSPIRAATION LÄHDE. SE ON ÄLYKÄS JA AISTEJA KIEHTOVA MAAILMA, JOTA TUTKIMME SUURELLA KUNNIOITUKSELLA JA UTELIAISUUDELLA.Kasvimaailma on hyvinvoinnin lähde : tutkimme kasvien parhaita ominaisuuksia ja erityispiirteitä ja yhdistämme ne tuotteisiimme.
Kasvimaailma on tehokkuuden lähde : laboratorioissamme työskentelee 20 ryhmää, jotka tutkivat, erottavat ja uuttavat kasveista tärkeimpiä aineosia ja kehittävät niistä tehokkaita koostumuksia.
Kasvimaailma on luovuuden lähde : myös kiehtovimmat ja vivahteikkaimmat värit löydämme kasvimaailmasta.
Kasvimaailma on tunteiden lähde : hajuaistia hivelevät raaka-aineet innoittavat ylellisten parfyymien kehittäjiä.
Kasvimaailma on ilon ja nautinnon lähde : se on täynnä makuja, värejä ja tuoksuja.

TIESITKÖ ETTÄ...
Jacques Rocher johtaa ympäri maailmaa paikallisia projekteja löytääkseen uusia kasveja ja tutkiakseen, miten niitä voi käyttää tuotteidemme raaka-aineina.
Kasvimaailma elää. Mitä paremmin sen tunnemme, sitä paremmin sen hallitsemme. Botanical Beautyn arvojen mukaisesti kaikkien raaka-aineiden turvallisuus testataan äärimmäisen huolellisesti. Seuraavaksi arvioidaan tinkimättä koostumuksen tehokkuus ja vaikutukset. Vain kaikki testit läpäissyt tuote hyväksytään tuotantoon Yves Rocher'n laatu-, turvallisuus- ja ympäristösertifikaatin saaneissa tehtaissa.

Valmiiden tuotteiden tehokkuus ja vaarattomuus testataan perusteellisesti. Elleivät testitulokset ole täysin tyydyttäviä, tuotetta ei päästetä markkinoille.

Etnisen kasvitieteen projekteissa Yves Rocher valvoo kasvien viljelyä ja sadonkorjuuta. Botanical Beauty asettaa erittäin korkeat vaatimukset raaka-aineiden laadulle ja alkuperälle.

HYVÄ TIETÄÄ
Koostumuksia valvomme tiukalla säännöstöllä, jota laboratoriot päivittävät. Säännöissä sanotaan mm.
- etusijalla ovat kasvipohjaiset aineosat kuten kukkaisvedet (erityisesti luonnonmukaisilta viljelmiltä), kasvivahojen öljyt, mineraalipohjaiset pigmentit, kasvipohjaiset pesevät aineosat .
- kiellettyjä raaka-aineita ovat mm. formaldehydi, eläinperäiset aineet (kollageeni, kokenillikarmiini jne.), triklosaani, tietyt glykolieetterit, eteeriset öljyt herkkäihoisille tai pikkulapsille tarkoitetuissa tuotteissa, koska ne ovat erittäin voimakkaita...
- tuotteemme eivät sisällä eläinperäisiä aineosia

VASTUULLINEN YMPÄRISTÖNSUOJELU MERKITSEE LUONNON RIKKAUKSIEN HYÖDYNTÄMISTÄ NIIN, ETTEI LUONTOA RIISTETÄ EIKÄ SEN TULEVAISUUTTA VAARANNETA.
YVES ROCHER ON LAATINUT TIUKAT SÄÄNNÖT KASVIEN KÄSITTELYSTÄ (CHARTE PLANTES) JA PAKKAUSMATERIAALIEN KÄYTÖSTÄ (CHARTE PACKAGING) RAJOITTAAKSEEN TOIMINTANSA VAIKUTUKSIA YMPÄRISTÖÖN.Ympäristöystävälliset lähetykset
Suojelemme ympäristöä myös markkinoinnissamme: postipaketit on valmistettu kierrätyspaperista ja tarjouskirjeiden paperi on peräisin valvotuista istutusmetsistä. Vuodesta 2006 lähtien myymälöistämme on saanut vain uudelleen käytettäviä ostoskasseja.

Käytännön toimia ympäristön hyväksi
Osallistumme YK:n ympäristöohjelman "Plant for the Planet" kampanjaan, jossa olemme sitoutuneet istuttamaan 5 miljoonaa puuta 3 vuoden aikana.
Yves Rocher Säätiö ja Végétarium-museo jakavat tietoa ja innostavat aktiiviseen luonnonsuojeluun.

A PROPOS
Suojellakseen harvinaiseksi käynyttä Arnica montanaa Yves Rocher viljelee luonnonmukaisesti La Gacillyssa toista arnikkilajiketta, Arnica chamissonista.

LUONTO ON KAIKILLE YHTEINEN. SE LISÄÄ HYVINVOINTIA, SE ON KAIKKIALLA JA SE ON ANTELIAS. SEN KIELTÄ YMMÄRTÄVÄT KAIKKI. VALMISTAMME KOSMETIIKKAA LUONNON EHDOILLA.Yves Rocher valvoo tuotantonsa jokaista vaihetta viljelystä valmistukseen ja myyntiin.
Siksi voimme tarjota laadukkaita tuotteita kohtuulliseen ja kilpailukykyiseen hintaan. Elämäntehtävämme on kauneus. Kaikille naisille, poikkeuksetta.

A PROPOS
Joka vuosi ympäri maailmaa 30 miljonaa naista ostaa tuotteita Yves Rocher'lta.
Lataa

Lataa
Cosmétique Végétale®