Alkuun > Ota yhteyttä


OTA YHTEYTTÄ

Etkö löydä kysymykseesi vastausta "Kysymyksiä ja vastauksia" -otsikon alta? Ota meihin yhteyttä alla olevien linkkien kautta !

Jotta voisimme vastata tiedusteluusi mahdollisimman nopeasti, pyydämme, että otsikoit viestin ja ilmoitat siinä yhteystietosi (etunimi, sukunimi, osoite, asiakasnumero).Ota yhteyttä asiakaspalveluumme - Klikkaa tästä -
Onko sinulla tuotteiden tilaamista, palauttamista tai vaihtamista koskevia kysymyksiä? Haluatko lisätietoja laskustasi? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme: klikkaa yllä olevaa linkkiä ja otsikoi tiedustelusi, anna myös tarkat yhteystiedot (etunimi, sukunimi, osoite, asiakasnumero). Siten voimme käsitellä tiedustelusi nopeammin. Tavoitat asiakaspalvelumme puhelimitse numerosta (09) 615 166. Asiakaspalvelumme on avoinna ma–pe 9-20, la 10-14.

Vinkkejä kauneudenhoitoon - Klikkaa tästä -
Haluatko ohjeita tuotteidemme käyttöön?
Ota yhteyttä asiakaspalveluumme klikkaamalla yllä olevaa linkkiä. Saat kysymykseesi henkilökohtaisen vastauksen sekä tietoa kauneudenhoitotuotteista, jotka vastaavat parhaiten toiveitasi. Sinun mielipiteesi on meille tärkeä, otamme siis mielellämme vastaan myös ideoita ja ehdotuksia!


Rekrytointi - Klikkaa tästä -
Kun etsit uusia työelämän haasteita, ota yhteyttä Yves Rocher'n henkilöstöosastoon.
Lähetä ruotsin- tai englanninkielinen hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen jobs@yves-rocher.se. Vastaamme mahdollisimman pian.

Luonto ja Yves Rocher - Klikkaa tästä -
Yves Rocher'n tuotteet ovat saaneet inspiraationsa luonnosta jo yli 50 vuoden ajan. Siksi luonnonsuojelu ja ympäristönäkökohdat ovat lähellä sydäntämme. Jos haluat tietää enemmän sitoumuksistamme luonnon hyväksi, klikkaa linkkiä ja kirjoita meille!


Palaute - Klikkaa tästä -
Haluatko antaa palautetta? Kirjoita meille! Kerro, mitä mieltä olet kotisivuistamme, niiden muodosta ja sisällöstä. Mielipiteesi ja ehdotuksesi ovat meille tärkeitä - sinun avullasi onnistumme entistä paremmin!