ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0

Comme une Evidence Homme

Kukkien ja metsän voimaa
3 tuote(tta) löytyi
Comme une Evidence Homme

Comme une Évidence Homme on tyylikäs ja miehekäs tuoksusarja, jossa tunnet muun muassa bergamotin, mustapippurin ja guajakkipuun vivahteet.

Lajitteluperuste
Lajitteluperuste
Olennaisin ensin
Suosituin ensin
Nimen mukaan (A–Ö)
Nimen mukaan (Ö–A)
Edullisin ensi
Kallein ensi

Comme une Évidence Homme, tyylikäs miesten tuoksu

Comme une Évidence Homme on tyylikkään miehekäs tuoksusarja, jossa on voimakkaita ja raikkaita puun vivahteita. Tuleeko siitä uusi lempituoksusi?

Tuoksun luojat kehittivät sarjan Eau de Toiletten ainutlaatuisten luonnollisten raaka-aineiden pohjalta. Vetiverian* ja guajakkipuun tyylikäs vihreys ja puun vivahteet, bergamotin poreileva raikkaus ja mustapippurin lämpö antavat tuoksulle ainutlaatuisen luonteen, jossa on raikkautta ja metsäisyyttä. Täydennä Eau de Toilettea saman sarjan hyväntuoksuisella, vartalolle ja hiuksille sopivalla suihkugeelillä.

*Vetiveriaheinästä valmistetaan tuoksuöljyä kuivaamalla ja tislaamalla kasvin juuret. Meripihkanvärisen öljyn tuoksussa on maan ja puun vivahteita sekä pihkaisuutta ja pehmeää savuisuutta.

Me Yves Rocher’lla pyrimme käyttämään koostumuksissamme luonnollisia ainesosia ja rajoittamaan toimintamme ympäristövaikutuksia. Comme une Évidence Homme on tuoksusarja tiedostavalle miehelle.

Näytä enemmän

  • 100% kasvipohjaiset
    ainesosat

  • 60 hehtaarin of
    luomuviljelmät

  • Ekosuunnitellut tuotteet

Muut kategoriat
Tuote on lisätty toivelistaan.Katso toivelista.