ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Kuvaus

Recovery Sleeping Care
 

Iho alkaa välittömästi hengittää, ja sen kimmoisuus elpyy. Iho tuntuu virkistyneen jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen.

Käyttö: Levitä kasvoille iltaisin. Sivele nokare voidetta kasvoille keskeltä sivuille edeten.

Tulos: Rypyt ja juonteet pienentyvät kuukauden käytön jälkeen. Iho saa uutta voimaa ja näyttää kauniin hyvinvoivalta. Geelikoostumus.

Sisältää bretagnelaista mikrolevää ja köynnöskrassia: köynnöskrassi auttaa elvyttämään ihon hapensaantia ja vahvistaa siten ihoa syvävaikutteisesti. Tetraselmis-mikrolevä puolestaan aktivoi ihon antioksidanttimekanismeja ja auttaa ihoa suojautumaan ilman epäpuhtauksia vastaan. Nämä kaksi patentoitua(1) bretagnelaista kasvipohjaista vaikuttavaa ainesosaa aktivoivat ihosolujen hapensaantia ja antavat detox-vaikutuksen(2).

(1)Patentoitu Ranskassa
(2)In vitro -testit
 

Til. nro: F74812

Tietoa kasvista

Mikrolevä ja köynnöskrassi

Ne aktivoivat ihosolujen hapensaantia ja antavat detox-vaikutuksen

He kehittivät tehokkaasti ja ainutlaatuisesti vaikuttavan yhdisteen köynnöskrassin ja Tetraselmis-mikrolevän uutteista. Köynnöskrassi on peräisin omilta agroekologisilta viljelmiltämme La Gacillysta, ja Tetraselmis-mikrolevä on kasvatettu fotobioreaktoreissa Bretagnessa. Tutkijat ovat kehittäneet tätä luonnollista ja vastuullista viljelymenetelmää Bretagnessa jo 25 vuoden ajan.


Köynnöskrassi elvyttää ihosolujen hapensaantia ja vahvistaa siten ihoa syvävaikutteisesti. Tetraselmis-mikrolevä puolestaan aktivoi ihon antioksidanttimekanismeja ja auttaa suojaamaan ihoa ilman epäpuhtauksien aiheuttamilta vaurioilta.

Mikrolevä ja köynnöskrassi
Arvostelut
Tuote on lisätty toivelistaan.Katso toivelista.