ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Kuvaus

Mon Évidence - Shower Gel

Elämäniloisen ruusutuoksun ensivivahteissa on raikasta ja virkistävää mandariinia. Niitä tasapainottavat pohjatuoksun lämmin vanilja ja voimakas patsuli.

”Luonto on niin elinvoiman kuin seesteisyydenkin lähde. Halusimme luoda siitä muistuttavan parfyymin, jonka raikkaat ja lämpimät tuoksuvivahteet johdattavat löytämään oman elinvoiman. Mandariinin raikkaus ja damaskonruusun aistillinen naisellisuus sekoittuvat suloiseen vaniljaan ja patsulin voimakkaaseen tuoksuun. Mon Évidence on kuin raikas tuulahdus, joka antaa seesteisyyden tunteen.”
Annick Menardo ja Olivier Cresp, tuoksun luojat

Chypre Hedelmäinen

Mandariini
Hedelmäiset ja raikkaat vivahteet

Damaskonruusu
Täyteläisen naisellinen kukkaistuoksu

Vanilja
Lämpimän aistilliset vivahteet

Patsuli
Syvä metsäntuoksu
92 % ainesosia, joiden alkuperä on luonnossa
Pakkauskartoni on peräisin valvotuista metsistä.
Pullon korkki on PEFC™-sertifioitua saarnipuuta.
Kierrätyskelpoinen pullo ja pakkaus. Muista lajitella jätteet.

- Mandariiniuute: Mandariini on alkujaan peräisin Kaakkois-Aasiasta, Kiinasta ja Filippiineiltä. Mandariiniöljy valmistetaan hedelmän kuoresta. Mandariinissa on makeita ja kirpeän raikkaita tuoksuvivahteita.

- Damaskonruusuabsoluutti: Ruusuja viljellään Turkissa Ispartan alueella, jota kutsutaan myös ”maailman ruusutarhaksi”. Lajikkeen tieteellinen nimi Damascena juontaa juurensa Damaskon kaupunkiin, josta ruusujen sanotaan olevan peräisin. Damaskonruusuabsoluutissa on täyteläinen kukkaistuoksu, jossa on myös yrttien vivahteita.

- Vaniljauute: Vaniljan tarina alkoi noin 1300–1500-luvulla, jolloin atsteekit löysivät ”mustan kukan” ja ihastuivat siihen. Vaniljan runsas, puoleensavetävä ja lumoava tuoksu houkuttelee aistinautintoihin. Sensuellissa vaniljassa on monitasoista syvyyttä: makeita, lämpimiä, paahdettuja ja metsän vivahteita.

- Patsuliuute: Patsuli on peräisin Kaakkois-Aasiasta, ja se levisi Indonesiaan jo aikaisessa vaiheessa. Tuoksuaine uutetaan kasvista tislaamalla sen kuivatut lehdet höyryllä. Patsulissa on metsän tuoksu sekä balsamimaisia, makeita ja yrttisiä vivahteita.

page.cart.product.format Pullo

Til. nro: F94839

Arvostelut
Tuote on lisätty toivelistaan.Katso toivelista.