5 € alennus koodilla APR5, kun tilauksesi on 25 € tai10 € alennus koodilla APR10, kun tilauksesi on 39 €. Voimassa 13.4. asti.
Juuri nyt POSTIKULUT 0 €
Yves Rocher

Botanical Expertise - Feet

6 tuote(tta) löytyi

Botanical Expertise Feet jalkatuotteet sisältävät hyväätekevää luomulaventelia. Ota käyttöön ravitseva jalkavoide, jalkakuorinta ja jalkageeli.

Lajitteluperuste
Lajitteluperuste
Olennaisin ensin
Suosituin ensin
Nimen mukaan (A–Ö)
Nimen mukaan (Ö–A)
Edullisin ensi
Kallein ensi

Botanical Expertise Feet - jalkatuotteet jalkojen hemmotteluun

Yves Rocher on kehittänyt suositun Botanical Expertise Feet -jalkojenhoitosarjan. Tuotteet sisältävät eteläranskalaisilla luomuviljelmillä kasvatettua laventelia, jolla on jalkojen ihoa hoitava vaikutus. Jalat tarvitsevat erityistä huolenpitoa, sillä ulkoiset tekijät, kuten kylmä sää, hankaavat kengät ja korkeat korot, rasittavat helposti jalkoja tehden niistä väsyneet ja kuivat. Jalkasi altistuvat päivittäin erilaisille rasitteille, mutta ei hätää, sillä kasvipohjaisen kauneuden asiantuntijamme ovat kehittäneet jaloille tehokkaat kasvipohjaiset hoitotuotteet. Ne sisältävät ranskalaista luomulaventelia, jolla on rauhoittavia, korjaavia ja suojaavia ominaisuuksia. Poimi ostokoriisi vaikkapa silottava jalkakuorinta, ravitseva jalkavoide ja viilentävä jalkageeli. Sivele voidetta jalkoihin päivittäin, niin huomaat ihon pehmenevän vähitellen. Kun haluat hemmotella jalkojasi täydellisellä pedikyyrillä, käytä Tools & Accessories -tuotteita ja levitä varpaankynsiin kaunis ja kestävä lakka. Hoida jalkojasi säännöllisesti Botanical Expertise Feet -tuotteilla, joissa on ihana laventelin tuoksu!

Näytä enemmän

  • 100% kasvipohjaiset
    ainesosat

  • 60 hehtaarin of
    luomuviljelmät

  • Ekosuunnitellut tuotteet

Näytä enemmän