20% ALENNUS koko tilauksestasi! Merkitse alennuskoodi AUG20 ostoskoriin. Voimassa 8.8. asti. Ei koske löytötori eikä settejä.
Juuri nyt POSTIKULUT 0 
Yves Rocher
0

Botanical Expertise - Body

20 tuote(tta) löytyi

Botanical Expertise Body vartalotuotteet sisältävät korjaavaa karitevoita, ravitsevaa kauraa ja rauhoittavaa taikapähkinää, jotka hemmottelevat ihoa.

Lajitteluperuste
Lajitteluperuste
Olennaisin ensin
Suosituin ensin
Nimen mukaan (A–Ö)
Nimen mukaan (Ö–A)
Edullisin ensi
Kallein ensi

Botanical Expertise Body - vartalonhoitosarja sametinpehmeään ihoon

Yves Rocher’n laaja vartalonhoitotuotevalikoima sisältää runsaasti ainesosia, joiden alkuperä on luonnossa. Meiltä löydät sopivat hoitotuotteet kaikille ihotyypeille. Kasvipohjaisen kauneuden asiantuntijamme ovat valinneet parhaat luonnolliset ainesosat Botanical Expertise Body -valikoimaamme. Muun muassa kaura, karitevoi, aloe vera, taikapähkinä, aprikoosi ja vuohennokka vastaavat joka ihotyypin tarpeisiin. Jokainen nainen on ainutlaatuinen. Yves Rocher haluaa vastata kaikkien yksilöllisiin tarpeisiin ja tarjoaa siksi laajan valikoiman tuotteita vartalon hemmotteluun: erilaiset vartalokuorinnat, vartalovoit, suihkuvoiteet, vartaloemulsiot, vartalovoiteet ja suihkugeelit ravitsevat ja kosteuttavat ihoa sekä antavat sille korjaavaa hoitoa. Pidä vartalostasi huolta ja sivele sille hyväätekeviä tuotteita, jotka ehkäisevät ihon kuivumista ja kiristelyn tunnetta. Botanical Expertise Body -tuotteet tekevät ihostasi sametinpehmeän ja suloisen sileän!

Näytä enemmän

  • 100% kasvipohjaiset
    ainesosat

  • 60 hehtaarin of
    luomuviljelmät

  • Ekosuunnitellut tuotteet

Muut kategoriat