ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0

Täältä löydät vartalon- ja ihonhoitotuotteiden parhaat Black Week -tarjoukset. Tutustu runsaaseen valikoimaamme ja löydä uusia suosikkeja.

Lajitteluperuste
Lajitteluperuste
Olennaisin ensin
Suosituin ensin
Nimen mukaan (A–Ö)
Nimen mukaan (Ö–A)
Edullisin ensi
Kallein ensi
Huulivoide - Vanilja
Huulivoide - Vanilja
-26%
Huulivoide - Vanilja
4.8 g

60,42 € / 100g
2,90 €
3,90 €

Black Friday Hiustenhoito

Hiuksesi ansaitsevat parasta, joten valitse niiden hemmotteluun luonnonmukaiset vaikuttavat ainesosat. Olipa sinulla kuivat, rasvoittuvat, normaalit, värjätyt tai vaurioituneet hiukset, meiltä löydät juuri sinulle sopivat tuotteet. Ota kokeiluun myös Green Heros -sarjan suositut palasampoot, jotka ottavat ympäristön huomioon. Kiinteä palasampoo on saatavilla neljään eri tarpeeseen: kiiltoa antava, ravitseva ja hellävarainen hoito sekä rasvoittumista vastaan.

Jos haluat tietää, millaista hoitoa hiuksesi tarvitsevat, tutustu hiustenhoito-oppaaseemme. Sieltä löydät suosittelemamme hiustuotteet omalle hiustyypillesi ja saat selville hiuksillesi sopivan hiustenhoitorutiinin. Jätä siis haaroittuvat latvat, kuluneet ja elottomat hiukset, kutiseva päänahka ja hilse menneisyyteen. Sinä ja hiuksesi ansaitsette parasta!


Black Friday Vartalonhoito
Anna vartalollesi sen ansaitsemaa hemmottelua. Yves Rocher’n Black Friday -tarjouksista löydät lukuisat vartalonhoitotuotteet edullisesti. Sinulla on nyt täydellinen tilaisuus poimia hygieniatuotteet, vartaloemulsiot, saippua ja muut jokapäiväiset tuotteet kylpyhuoneen kaappiin. Ota kokeiluun muun muassa tiivistetyt suihkugeelit, joiden tiivistetyn koostumuksen ansiosta 100 ml:n pullo riittää yhtä moneen pesukertaan kuin tavallinen 400 ml:n suihkugeeli.
 

Näytä enemmän

  • 100% kasvipohjaiset
    ainesosat

  • 60 hehtaarin of
    luomuviljelmät

  • Ekosuunnitellut tuotteet

Muut kategoriat
Tuote on lisätty toivelistaan.Katso toivelista.