ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0

20-50% alennus kaikesta. Lisäksi maksamme postikulut puolestasi, kun tilauksesi on 19,90 €. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin eikä alennuskoodeihin.

Lajitteluperuste
Lajitteluperuste
Olennaisin ensin
Suosituin ensin
Nimen mukaan (A–Ö)
Nimen mukaan (Ö–A)
Edullisin ensi
Kallein ensi
Yövoide - ryppyjä vastaan, ravitseva
Yövoide - ryppyjä vastaan, ravitseva
-49%
Yövoide - ryppyjä vastaan, ravitseva
50 ml

45,80 € / 100ml
22,90 €
44,90 €

Yves Rocher Black Friday 2023

Black Fridayta vietetään aina marraskuun neljäntenä perjantaina. Tänä vuonna Black Friday 2023 on perjantaina 24.11. Me Yves Rocher’lla täytämme verkkokauppamme parhailla Black Week -tarjouksilla. Meiltä löydät ihonhoitotuotteet, hiustuotteet, tuoksut ja meikit Black Week -viikon aikana edulliseen alehintaan.

Mikä on Black Friday?

Black Friday on Yhdysvalloista alkunsa saanut suuri ostospäivä, jolloin kaupat tarjoavat asiakkailleen runsaasti tarjouksia, löytöjä ja alehintoja. Black Fridayn aikana voit esimerkiksi löytää tarjouksia ja alennuksia hajuvesistä, ihonhoitotuotteista, huonekaluista, kodinkoneista, vaatteista ja jopa ruokatarvikkeista. Black Fridayn sanotaankin olevan lähtölaukaus joulumyyntiin. Yhdysvalloissa monet kaupat ovat avoinna Black Fridayna aikaisesta aamusta iltamyöhään, ja ihmiset jonottavat kauppojen ulkopuolella tuntikausia päästäkseen shoppailemaan parhaita Black Friday -tarjouksia.

Black Friday Suomessa

Black Friday on rantautunut vähitellen myös muualle maailmaan. Suomeen se saapui ensimmäisen kerran vuonna 2010, mutta vasta neljä vuotta myöhemmin vuonna 2014 Black Friday teki todellisen läpimurtonsa Suomessa. Black Fridaysta on tullut vuosi vuodelta yhä suositumpi Suomessa, ja monet hankkivatkin joululahjat jo Black Week-, Black Friday- ja Cyber Monday -tarjouksista.

Black Week – tarjouksia koko viikon ajan

Black Fridayn kasvattaessa suosiotaan koko ilmiö on kasvanut yhä suuremmaksi ja suuremmaksi. Nykyään puhutaankin usein Black Week -viikosta tai Black Week -alennusmyynnistä, joka alkaa jo Black Fridayta edeltävänä maanantaina. Black Week 2023 alkaa tänä vuonna maanantaina 20. marraskuuta. Hinnat laskevat jo silloin, ja voitkin hyödyntää monissa myymälöissä ja verkkokaupoissa loistavia Black Week -tarjouksia ja muita alennuksia jo ennen perjantain suurta Black Friday -ostospäivää. Me Yves Rocher’lla juhlistamme Black Weekiä tarjoamalla tuoksut, hiustuotteet ja vartalonhoitotuotteet alennettuun hintaan. Meiltä löydät myös ihonhoitotuotteet ja meikit tarjoushintaan Black Week -viikon aikana.

Black Week -tarjouksetkauneustuotteista

Meiltä Yves Rocher’lta löydät suuren valikoiman kasvipohjaisia kauneustuotteita. Black Week -tarjouksista löydät esimerkiksi tuoksut, ihonhoitotuotteet, hiustuotteet ja meikit superedullisesti.

Black Week Ihonhoito – Yves Rocher

Black Week -viikon aikana löydät Yves Rocher’lta lukuisia tarjouksia ihonhoitotuotteista. Poimi esimerkiksi ihonhoitotuotteet suositusta Hydra Végétal -sarjasta, kosteuttavasta sekä ihoa kiinteyttävästä ja ryppyjä silottavasta Filler Végétal -sarjasta ja detox-vaikutteisesta Elixir Botanique -sarjasta, joka vahvistaa ja heleyttää ihoa. Parhaista Black Week -tarjouksistamme löydät myös ihonhoitotuotteet Riche Crème -klassikkosarjasta, jonka tuotteet silottavat ja kiinteyttävät ikääntyvää ihoa.

Black Friday Tuoksut – Yves Rocher

Black Week -viikon aikana myös hajuvedet ja tuoksut ovat meillä tarjouksessa. Sinulla onkin täydellinen tilaisuus poimia suosikkituoksusi ja lempihajuvetesi edulliseen hintaan. Löydät muun muassa suositut tuoksusarjamme Pleines Nature, So Elixir ja Comme une Évidence Black Weekin parhaista tuoksutarjouksistamme.

Ota 24 tunnin varaslähtö Black Week -tarjouksiin Yves Rocher’lla

Jos et ole vielä tilannut uutiskirjeemme, sinun kannattaa tehdä se viimeistään nyt! Uutiskirjeemme tilaajana saat nimittäin 24 tunnin varaslähdön Yves Rocher’n Black Week -alennusmyyntiin ja kaikkiin tarjouksiin.

 

Näytä enemmän

  • 100% kasvipohjaiset
    ainesosat

  • 60 hehtaarin of
    luomuviljelmät

  • Ekosuunnitellut tuotteet

Muut kategoriat
Tuote on lisätty toivelistaan.Katso toivelista.