ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0

Tule osaksi meitä – Yves Rocher -kumppaniohjelma

Olemme aina kiinnostuneita uusista ja innostavista yhteistöistä kumppaniohjelmamme parissa. Onko sinulla verkkosivu tai blogi tai oletko vaikuttaja jollakin sosiaalisen median alustalla? Oletko kiinnostunut ansaitsemaan rahaa suosikkituotteidesi avulla? Tutustu siinä tapauksessa kumppaniohjelmaamme. Meille on tärkeää, että sinulla on oma yleisö ja olet sitoutunut siihen, mitä teet.

Näin se toimii:
Yhteistyökumppanimme Adtractionin kautta voit luoda mainoslinkkejä tuotteisiin, joita haluat suositella tai esitellä yleisöllesi. Linkkejä klikkaamalla seuraajasi siirtyvät suoraan verkkokauppaamme, ja saat komission kaikista jakamiesi linkkien kautta tulleista ostoksista. Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin liittyä Adtractionille ja alkaa ansaita – tilin luominen on täysin maksutonta.
Tee näin:
  1. Siirry Adtractionin verkkosivustolle.
  2. Luo tili. 
  3. Hae mukaan Yves Rocher’n kumppaniohjelmaan.
  4. Tarkistamme sosiaalisen median kanavasi varmistaaksemme, että sovimme toistemme kumppaneiksi.
  5. Ohjelmaan hyväksymisen jälkeen voit jakaa linkkejä suosikkituotteisiisi sosiaalisen median kanavissasi.
  6. Saat komission kaikista jakamiesi linkkien kautta tulleista ostoksista!
Kysyttävää?
Jos sinulla on kysyttävää Adtractionista, ota yhteyttä heidän asiakaspalveluunsa Adtractionin verkkosivujen chatin kautta.

Jos sinulla on kysyttävää Yves Rocher’sta, olet lämpimästi tervetullut lähettämään meille sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@yves-rocher.fi

Olemme aina kiinnostuneita uusista ja innostavista yhteistyömahdollisuuksista.
Vaikuta kanssamme parempaan tulevaisuuteen 

Meille Yves Rocher’lla on tärkeää, että voimme tuoda parhaat kauneudenhoitotuotteet kaikkien saataville – niin sinun kuin ympäristönkin näkökulmasta katsottuna. Yves Rocher onkin paljon enemmän kuin kauneusalan tuotemerkki. Olemme kasvitieteilijä, viljelijä, valmistaja ja myyjä. Vastaamme kasvipohjaisten kauneustuotteidemme koko elinkaaresta ilman välikäsiä. Siksi olemme voineet tarjonneet jo yli 60 vuoden ajan kauneutta luonnon parhaista antimista edulliseen hintaan. Valikoimamme jokainen tuote on valmistettu luontoa ja ympäristöä kunnioittaen, mistä olemme erittäin ylpeitä.

Pyrimme jatkuvasti vähentämään ympäristövaikutuksiamme ja vaalimaan luontoa yhtä anteliaasti kuin se on antanut upeita luonnonvarojaan käyttöömme. Olemme iloisia, että haluat olla osa Yves Rocher -perhettämme ja vaikuttaa kanssamme parempaan tulevaisuuteen. Meille on tärkeää, että yhteistyökumppanimme jakavat yhteiset arvomme ja rakkautemme luontoa kohtaan – uskomme, että olet yksi heistä! 

Odotamme innolla yhteistyötä kanssasi!


 
Tuote on lisätty toivelistaan.Katso toivelista.