ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Takaisin

Viljelmillämme on positiivinen vaikutus La Gacillyssa

Yves Rocher -tuotemerkki, jonka juuret ovat Bretagnessa, on sitoutunut tarjoamaan kauneutta ja kosmetiikkatuotteita kaikkia naisia ja miehiä sekä ympäristöä kunnioittaen.

sowimage

Kauneutta naisille ja miehille agroekologian keinoin

Yves Rocher on ollut jo yli 60 vuoden ajan kasvitieteilijä, viljelijä, tuotekehittäjä, valmistaja ja myyjä, ja tarjoamme sinulle kauneustuotteita, jotka on valmistettu Bretagnessa rakkaudella. Kasvipohjaisen kauneuden luoja Yves Rocher on myös ainoa kosmetiikkamerkki, joka viljelee kasveja ja erottaa niistä tehokkaita ainesosia tuotteisiinsa.

Meillä on siksi tuotemerkin kotikylässä La Gacillyssa 60 hehtaarin viljelmät, joilla kasvatamme yhdeksää ikonista kasvia: ruiskaunokkia, kehäkukkaa, arnikkia, kamomillaa, köynnöskrassia, roomalaista kamomillaa, piparminttua, jääpäivikkiä ja viikunapäivikkiä.

Viljelemme näitä kasveja luonnonmukaisesti ja agroekologian keinoin ympäröivää ekosysteemiä kunnioittaen.

Yves Rocher ammentaa voimansa La Gacillysta

Tuotemerkin perustaja Yves Rocher oli visionääri ja luonnon ystävä, joka perusti yrityksensä kotitalonsa ullakolle. Toiminta perustui alusta alkaen maaperän, ympäristön, lajien monimuotoisuuden ja ihmisten kunnioittamiseen. Yves Rocher ymmärsi La Gacillyn kasvimaailman tarjoamat mahdollisuudet. Hänellä oli tapana sanoa: ”Meidän on annettava luonnolle takaisin se, mitä se tarjoaa meille.”

Yves Rocher’n sanat ja alkuperäiset sitoumukset ovat yhä läsnä yrityksen toiminnassa, sillä suojelemme ympäristöä, luonnon monimuotoisuutta ja kaikkea elävää. Siksi olemme päättäneet viljellä ikonisia kasvejamme agroekologisilla menetelmillä La Gacillyssa.

sowimage

Yves Rocher’n agroekologia

Agroekologia on luontoa kunnioittavaa viljelyä. Se on käsitteenä laajempi kuin luomuviljely, jota toteutamme päivittäin pienentääksemme hiilijalanjälkeämme. Mitä se tarkoittaa käytännössä? Yves Rocher muokkaa maaperää ja viljelee kasveja ympäristöä kunnioittaen ja vuodenaikojen rytmin mukaan eikä käytä torjunta-aineita.

Eikä siinä kaikki: Esimerkiksi ikonisten kasviemme tuotanto on nimittäin täysin integroitu ympäröivään ekosysteemiin, jotta emme horjuttaisi luonnon tasapainoa. Esimerkiksi kosteikot, pensasaidat, pölyttävät hyönteiset, kasvipeitto ja viljelykierto ovat elementtejä, jotka auttavat osaltaan säilyttämään luonnon monimuotoisuuden ja tasapainon siten, ettei se häiritse kasvien tuotantoa. Kehitämme tätä visionääristä mallia jatkuvasti tutkimuksen, kokeilujen ja käytännön testien avulla sekä keskustelemalla aiheesta muiden bretagnelaisten toimijoiden kanssa.

Positiivinen hiilijalanjälki ei siis ole ainoa tavoitteemme, vaan haluamme myös toimia parhaalla tavalla luonnon ja kaikkien kauneuden puolesta.

sowimage

Share

Tuote on lisätty toivelistaan.Katso toivelista.