This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Saat VALINNAISEN TUOTTEEN tilaajalahjaksi koodilla SUMMER22. Voimassa 24.5. asti.
Yves Rocher
0
Takaisin

Varaudu talveen kosteuttamalla ja heleyttämällä!

Millaiset ihonhoito- ja meikkituotteet sopivat talveen? Tästä saat vinkkejä tammi-, helmi- ja maaliskuun valintoihin.

TAMMIKUU

Onko ihonhoito jäänyt vähemmälle joululoman aikana? Ei hätää, sillä nyt on hyvä aloittaa uudet rutiinit puhtaalta pöydältä niin ihonhoidon kuin elintapojen suhteen.
  • Aloita kuorimalla kasvot ja vartalo vähintään kerran viikossa poistaaksesi kuolleet ihosolut ja saadaksesi ihon uudistumaan. Levitä kasvoille kuorinnan jälkeen miellyttävä kasvonaamio. Meiltä löydät oikean vaihtoehdon joka tarpeeseen, etsit sitten puhdistavaa, kosteuttavaa tai rauhoittavaa tuotetta.
  • Pese kasvot päivittäin Waterproof Cleansing Oil -puhdistusöljyllä, joka poistaa epäpuhtaudet ja vedenkestävän meikin. 
  • Hemmottele itseäsi myös kosmetologin tekemällä detox-hoidolla, jossa lämpöisen höyryn pehmentämä iho puhdistetaan ja kuoritaan niin, että mustapäät katoavat. Kun kasvoja hemmotellaan lopuksi vielä kosteuttavalla naamiolla, iho alkaa tuntua todella raikkaalta.

Saisiko olla myös pieni meikkivinkki talven varalle? Aurinkopuuteri tuo kasvoille lämmintä hehkua. Sivele sitä kevyesti otsaan, poskipäihin, leukaan ja dekolteelle.

Paras tammikuun hyvinvointivinkkimme on hygge-filosofian soveltaminen arjessa. Siihen kuuluu paljon itsen hemmottelua, rauhaa ja hiljaisuutta.

sowimage

FEBRUARI

Talvi tuo mukanaan nopeasti muuttuvia lämpötiloja, viimaa, kylmää tuulta ja kuivaa ilmaa. Kaikki nämä tekijät rasittavat ihoa ja aiheuttavat sen kuivumista. Muista, että myös hiuksesi kärsivät kylmästä ilmasta.
  • Valitse kasvoille puhdistusmaito, joka on iholle hellävaraisempi kuin misellivesi. Muista levittää kosteusvoidetta sekä vartalolle että kasvoille. Eikä siinä kaikki! Myös kätesi ja huulesi tarvitsevat hemmottelua ja kosteutusta joka aamu ja ilta.
  • Talvisää heikentää myös hiuksia, joten ne tarvitsevat korjaavan ja suojaavan sampoon.

Mitä tulee meikkiin, peitepuikko sopii ihanteellisesti ihon pikku virheiden häivyttämiseen. Valitse yksi peitepuikko, joka neutraloi punaisia ​​alueita, toinen, joka peittää tummat alueet ja häivyttää väsymykset merkit silmien alta ja kolmas, joka kirkastaa sameat sävyt ja heleyttää ihoa. Jokaiseen tarpeeseen on olemassa ratkaisu!

Viimeistele raikas ilme lisäämällä pieni sipaus väriä huulillesi ja poskillesi.

Pieni bonus tässä kuussa? Hyödynnä kaikki sisätiloissa viettämäsi aika testaamalla erilaisia hyväätekeviä ruokareseptejä.

 

sowimage

MARS

Kestä vielä hetki, niin talvi on ohi. Panosta energiaa antaviin tuotteisiin, jotka saavat sinut jaksamaan kevään ensimmäisiin aurinkoisiin päiviin saakka!
  • Valitse virkistäviä suihkugeelejä, kuten vadelma- ja piparminttu, granaattiomena- ja rosépippuri tai mango ja korianteri. Löydät meiltä paljon energiaa antavia vaihtoehtoja!

Panosta meikeissä tässä kuussa kulmakarvoihin. Ne korostavat sekä silmiä että kasvoja kauniisti. Luota ammattilaiseen, jotta löytäisit sinulle parhaiten sopivan kulmakarvojen muodon. Nypi kulmakarvat, harjaa ne ja käytä kulmakynää.

Viimeistele meikki kulmavärillä, jotta kulmakarvojen muoto pysyy siistinä pitkään.

Entäpä viimeinen vinkki tässä kuussa? Lämpötilan noustessa saat hyvän tekosyyn sitoa lenkkareiden nauhat ja lähteä juoksemaan, pyöräretkelle tai pitkälle kävelylle.

Palaa näille sivuille keväällä, niin saat lisää hyviä vinkkejä!

sowimage

Mitä mieltä olet vinkeistämme? Kerro kommenteissa!