This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Saat VALINNAISEN TUOTTEEN tilaajalahjaksi koodilla SUMMER22. Voimassa 24.5. asti.
Yves Rocher
0
Takaisin

Uusi monikäyttöinen hiustenhoitoaine

Monikäyttöinen, hiuksiin jätettävä hoitoaine? Kyllä, luit oikein! Kerromme lisää

sowimage

Innovatiivinen hiustenhoitoaine

Suoristusraudat, hiusten värjääminen, ilman epäpuhtaudet ja auringossa oleskelu rasittavat hiuksia. Kaikki nämä ulkoiset tekijät kuivattavat ja vahingoittavat hiuskuituja. Hiuksesi tarvitsevat siis säännöllisesti suojaa ja ravitsevaa hoitoa, jotta ne pysyisivät vahvoina.

Mitä jos kertoisimme monikäyttöisestä hiustenhoitoaineesta, jota voidaan käyttää päivällä ja yöllä huuhtelematta? Esittelemme uuden hiustenhoitoaineen Universal Botanical Balm! Se on silikoniton ja sisältää luonnonmukaista jojobaöljyä. Huippukevyt tuote korjaa, ravitsee sekä antaa kiiltoa ja pehmeyttä kuiville ja vahingoittuneille hiuksille.

Jojoba on pienikokoinen, aavikkoalueilla kasvava pensas. Sen tuottamaa nestemäistä vahaa kutsutaan ”aavikon kullaksi”. Öljy sopii erityisen hyvin vahingoittuneille hiuksille, sillä se korjaa hiuskuituja.

sowimage

Miten tätä hiustenhoitoainetta käytetään?

Tuote on todella monikäyttöinen, sillä voit levittää sitä hiuksiin eri tilanteissa mielesi mukaan ja käyttää sitä kampauksen viimeistelyyn, naamiona, päivällä tai yöllä – valinta on sinun! Jos käytät mielelläsi suoristusrautaa, voit levittää hoitoainetta hiuksiin etukäteen, sillä se helpottaa hiusten muotoilua.

Jos taas haluat hillitä pörröisyyttä, voit sivellä hoitoainetta hiuksiin viimeistelläksesi kampauksen. Hoitoaine antaa päivän aikana hiuksille välittömästi ravitsevaa hoitoa ja helpottaa niiden muotoilua. Voit levittää hoitoaineen hiuksiin myös yönaamioksi, joka korjaa hiuksia tehokkaasti 8 tunnin ajan*.

Yksi tuotteen eduista on, ettei sitä tarvitse huuhdella! Näin käytät hoitoainetta:

1. Annostele noin hasselpähkinän kokoinen nokare hoitoainetta ja levitä sitä kuiviin tai kosteisiin hiuspituuksiin ja latvoihin. Yritä välttää hiusjuuria.

2. Kampaa hiukset, jotta hoitoaine levittyisi hiuksiin tasaisesti. Voit käyttää tuotetta 2–3 kertaa viikossa.

*Instrumentaalinen testi kuiviin hiuksiin.

Haluatko kokeilla uutuutta? Odotamme kommenttejasi