This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Saat VALINNAISEN TUOTTEEN tilaajalahjaksi koodilla SUMMER22. Voimassa 24.5. asti.
Yves Rocher
0
Takaisin

Upeita meikkiuutuuksia!

Kauniin hehkuva iho, kiiltävät kynnet ja suloiset huulet… Valikoimamme uutuudet sopivat jokaiseen makuun.

Upean hehkuva iho

Olemme innoissamme saadessamme esitellä Yves Rocher’n ensimmäisen nestemäisen peitepuikon! Se häivyttää ihon pikku virheet ja pyyhkii pois väsymyksen merkit. Peitepuikosta on saatavilla yhdeksän sävyä, jotka sopivat kaikille ihonväreille. Hajusteeton ja alkoholiton peitepuikko on hellävarainen herkälle silmänympärysiholle.

Se sisältää myös La Gacillyn pelloillamme luonnonmukaisesti viljeltyä ruiskaunokkia, jolla on paljon hoitavia ominaisuuksia.

 

sowimage

Huhtikuussa lanseeraamme kolme uutta tuotetta, joilla voit loihtia iholle kaunista hehkua. Monoï-tuoksuinen aurinkopuuteri helpottaa kesän kaipuuta. Aurinkopuuterista on saatavilla kaksi eri sävyä, ja se on suunniteltu sopimaan kaikkiin ihonväreihin. Somaa peilin sisältävää rasiaa on helppo kuljettaa mukana kaikissa menoissa.

Uudet Highlighter Stick -korostuspuikkomme on suunniteltu helpottamaan arkea, ja niillä on helppo parannella meikkiä päivän aikana. Pidätkö heleän vaaleanpunaisesta sävystä? Vai haluatko ihollesi lämmintä pronssin hehkua? Korostuspuikosta on saatavilla kaksi sävyä.

Jos haluat ihollesi voimakkaampaa hehkua, suosittelemme yhdistämään Highlighter Stick -korostuspuikon ja Radiant Illuminating Duo -hohtopuuterin, josta on saatavana kullan- ja pronssinhehkuiset sävyt.

sowimage

Lisää raikkaita värejä kynsille ja huulille!

Toukokuussa on luvassa kiinnostava uutuus sinulle ja kynsillesi... Voit kokeilla edullista biomassapohjaista kynsilakkaa, josta on saatavilla 32 vastustamattoman ihanaa sävyä.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä olemme innoissamme saadessamme esitellä kesäkuussa uuden ihanan huulikiiltokynän! Hoitava kameliaöljy pitää huulesi kosteina ja kauniin hehkuvina. Kynästä on saatavilla useita kauniita sävyjä, ja se jättää huuliin pehmeän ja miellyttävän tunteen. Sen tuoksu on niin suloinen, että sitä on vaikea unohtaa!

Odotatko sinäkin yhtä kärsimättömästi kuin me, että pääsisit kokeilemaan uusia tuotteita? Siinä tapauksessa meillä on ilo kertoa, että meikkivalikoimaamme tulee lisää uutuustuotteita syyskuussa ja myöhemmin tänä vuonna.

sowimage

Mikä tuotteista kiinnostaa sinua eniten? Kerro kommenteissa!