This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Juuri nyt POSTIKULUT 0 €
Ale
– paljon kauneustuotteita jopa -60 %
Yves Rocher
0
Takaisin

Tunnetko tähtiainesosamme, Boreal Tea -jauheen?

Esittelemme Kanadasta peräisin olevan Boreal Tea -jauheen, jolla on runsaasti iholle suotuisia vaikutuksia.

sowimage

Boreal tea -on peräisin pienestä Kanadan pohjoisilla metsäalueilla kasvavasta varpukasvista. Kasvin lehdet korjataan quebeciläisen havumetsän ytimessä, jossa se kasvaa luonnonvaraisena. 

Kasvilla on monia hyviä ominaisuuksia: se on puhdistava ja aromaattinen, ja sillä on ihoa tasapainottava vaikutus. Vieläkin hienompaa on, että ainesosaa ei ole käytetty koskaan aiemmin kauneudenhoitotuotteissa! 

sowimage

Yves Rocher’n Laboratorio on kehittänyt tämän ainutlaatuisen kasvipohjaisen vaikuttavan ainesosan alusta lopputuotteeseen saakka. Tämä hämmästyttävän hyvä ainesosa on patentoitu* Ranskassa kyvystään hoitaa rasvaista ja runsaasti talia tuottavaa ihoa. Itse asiassa tämä aineosa on ihanteellinen ratkaisu ihollesi! 

ksi todisteista on Sebo Végétal -sarjan Zero Blemish -geelivoide, jonka koostumuksessa on runsaasti luonnollisia ainesosia ja joka imeytyy ihoon helposti. Entäpä tulokset? Tasapainottava ainesosa vaikuttaa syvällä ihossa hilliten sen kiiltelyä. Se myös tasoittaa ihon epätasaisuuksia ja kaunistaa sen pintaa. Vaikuttavaa tähtiainesosaa sisältävässä Sébo Végétal -sarjassamme on kuorinta-aine, naamio, kasvovesi sekä monia muita hienoja tutustumisen arvoisia tuotteita!

 

*patenttia haettu

Mikä tuotteistamme on suosikkisi?

Share