This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Juuri nyt POSTIKULUT 0 €
Ale
– paljon kauneustuotteita jopa -60 %
Yves Rocher
0
Takaisin

Sanasto tuotteidemme ainesosistaa

Haluatko tietää kaiken tuotteidesi sisällöstä? Se on täysin mahdollista! Tutustu tuotteidemme sisältämiin ainesosiin.

Kun hoidat ihoasi päivittäin, saatat joskus miettiä, mikä tekee kosteusvoiteestasi niin tehokkaan ja miellyttävän. Salaisuus on koostumuksessa!

Luet ehkä myös ainesosaluetteloa muttet todennäköisesti tunne kaikkia ainesosia, vaikka jotkut ovatkin toisia tutumpia. Jotkut nimistä saattavat myös kuulostaa vaikeilta.

sowimage

Sanastomme auttaa selvittämään, mitä tuotteemme sisältävät!

 

Me Yves Rocher’lla kerromme selkeästi tuotteidemme koostumuksista. Kaikki tuotteidemme ainesosat valitaan äärimmäisen huolellisesti. Sanasto kertoo tuotteidemme sisältämistä ainesosista ja selittää, mihin niitä käytetään.

Ainesosat, joiden alkuperä on luonnossa, on merkitty vihreällä. Synteettiset ainesosat, joita käytetään tuoteturvallisuuden takaamiseksi, on puolestaan merkitty ruskealla.

sowimage

Kun luonnollisen vaihtoehdon käyttäminen ei ole mahdollista, synteettiset ainesosat ovat välttämättömiä tuotteidemme rakenteen, tehokkuuden ja turvallisuuden varmistamiseksi. Käyttämämme synteettiset ainesosat ovat eurooppalaisten säännösten mukaisia ja hyväksyttyjä.

Valitsemme ainesosat tarkasti seuraavien kriteerien perusteella: alkuperä, jäljitettävyys, ympäristövaikutukset (biohajoavuus/ekotoksisuus) ja hellävaraisuus iholle.

Olemme kieltäneet 300 ainesosan käytön niiden 1 300 ainesosan lisäksi, jotka on jo kielletty eurooppalaisilla säännöksillä.

Tämä vaatimus perustuu tuotemerkkimme sitoumuksiin, ja tutkijamme päivittävät ainesosien turvallisuusarviointia säännöllisesti. Samoin kuin luonnollisten ainesosien, jotka muodostavat 81 % tuotteidemme sisällöstä, varmistamme myös käyttämiemme synteettisten ainesosien turvallisuuden tuotekehitysprosessissa.

Suoritamme erilaisia testejä vakuuttuaksemme siitä, että tuotteet ovat turvallisia ja ne voidaan tuoda markkinoille. Katsomme synteettisten ainesosien olevan turvallisia vasta, kun ne läpäisevät kaikki suoritetut testit.

sowimage

Otetaan esimerkiksi Hydra Végétal -sarjamme 48H Non-Stop Moisturizing Gel Cream.

Voit lukea tuotteen kuvauksen tuotesivulta. Kuvauksen oikealla puolella näet AINESOSAT-välilehdet, josta voit nähdä tuotteen sisällön. Anti-age Global- ja Hydra Végétal -sarjojen tuotekuvauksissa keskitytään tärkeimpään ainesosaan ja sen ominaisuuksiin.

Ainesosaluettelon yhteydessä on linkki, jota klikkaamalla pääsee sanastoon. Sieltä saat runsaasti lisätietoja tuotteidemme ainesosista: kasveista, säilöntäaineista ja muista tuotteiden käyttömukavuutta parantavista ainesosista.

Voit käyttää hakua kahdella tavalla: voit joko etsiä aakkosjärjestyksessä tai käyttää yllä olevaa hakukenttää.

sowimage

Tuotesivulla tuotekuvauksen alapuolella on myös otsikko LUPAUKSEMME. Saat siitä lisätietoa käyttämistämme ainesosista ja tuotteidemme valmistuksesta.

Varmistamme ainesosilla esimerkiksi voiteen tehokkuuden ja miellyttävän koostumuksen sekä hyvän säilyvyyden. LUPAUKSEMME-otsikon alla on tietoa tuotteen tärkeimmästä vaikuttavasta ainesosasta.

Hydra Végétal -sarjassa se on Edulis eli viikunapäivikki, joka on tunnettu kyvystään sitoa vettä ja varastoida sitä lehtiinsä.

Saat siis paljon lisätietoa tuotteidemme sisällöstä ja luonnollisten sekä synteettisten ainesosiemme hyödyistä.

Kiinnostavaa, vai mitä?

sowimage

Mitä mieltä olet ainesosien sanastostamme? Kertoi meille kommenttikentässä!

Share