This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Saat VALINNAISEN TUOTTEEN tilaajalahjaksi koodilla SUMMER22. Voimassa 24.5. asti.
Yves Rocher
0
Takaisin

Sanasto

Haluatko tietää kaiken tuotteidesi sisällöstä ja alkuperästä? Se on täysin mahdollista! Tutustu ainesosasanastoomme!

Kun hoidat ihoasi päivittäin, saatat joskus miettiä, mikä tekee kosteusvoiteestasi niin tehokkaan ja miellyttävän. Salaisuus on koostumuksessa! Luet ehkä myös ainesosaluetteloa muttet todennäköisesti tunne kaikkia ainesosia, vaikka jotkut ovatkin toisia tutumpia!

sowimage

Sanastomme auttaa selvittämään, mitä tuotteemme sisältävät!

 

Yves Rocher on viime vuosina pyrkinyt kertomaan mahdollisimman selkeästi tuotteidensa koostumuksista. Kaikki tuotteidemme ainesosat valitaan äärimmäisen huolellisesti. Sanaston tarkoituksena on luetteloida kaikki ainesosat, joista syntyy hyviä koostumuksia, ja selittää niiden käyttöä.

Tuotteiden koostumuksesta kertovassa luettelossa luonnolliset ainesosat on merkitty vihreällä. Hyväksytyt synteettiset ainesosat, joita käytetään tuoteturvallisuuden takaamiseksi, on puolestaan merkitty ruskealla.

 

 

sowimage

Kun luonnollisen vaihtoehdon käyttäminen ei ole mahdollista, synteettiset ainesosat ovat välttämättömiä tuotteidemme rakenteen, tehokkuuden ja turvallisuuden varmistamiseksi. Käyttämämme synteettiset ainesosat ovat eurooppalaisten säännösten mukaisia ​​ja hyväksyttyjä. Tiukka valintaprosessimme perustuu olennaisiin kriteereihin: alkuperään, jäljitettävyyteen, ympäristövaikutuksiin (biohajoavuuteen/ekotoksisuuteen) ja hellävaraisuuteen.

Olemme kieltäneet 300 ainesosan käytön niiden 1 300 ainesosan lisäksi, jotka on jo kielletty eurooppalaisilla säännöksillä. Tämä vaatimus perustuu tuotemerkkimme sitoumuksiin, ja tutkijamme päivittävät ainesosien turvallisuusarviointia säännöllisesti.

Samoin kuin luonnollisten ainesosien, jotka muodostavat 81 % tuotteidemme sisällöstä, varmistamme myös käyttämiemme synteettisten ainesosien turvallisuuden tuotekehitysprosessissa. Näin voimme vakuuttua, että tuotteet ovat turvallisia ja ne voidaan tuoda markkinoille.

Katsomme synteettisten ainesosien olevan turvallisia vasta, kun ne läpäisevät kaikki suoritetut testit.

Otetaan esimerkiksi Hydra Végétal -sarjamme 48H Non-Stop Moisturizing Gel Cream!

sowimage

Kun vierailet tuotesivulla, näet useita ​​välilehtiä. Anti-age Global- ja Hydra Végétal -sarjojen tuotekuvauksissa keskitytään tärkeimpään ainesosaan ja koostumukseen. 

Katsotaanpa aineosia koskevaa välilehteä, jossa kerrotaan tärkeimmästä vaikuttavasta ainesosasta. Viikunapäivikin (Carpobrotus edulis) soluvesi tunnetaan kyvystään varastoida vettä kasvin lehtiin.

Alla olevassa välilehdessä on luettelo ainesosista, ja siinä keskitytään Yves Rocher’n tuotteen koostumuksen tärkeimpiin kohtiin. Käytämme ainesosia, jotka varmistavat Gel Cream -voiteen tehokkuuden, tekevät sen rakenteesta miellyttävän tuntuisen levitettäessä sekä huolehtivat tuotteen säilymisestä.

sowimage

Sanastosta voidaan hakea tietoja kustakin ainesosasta. Linkki on saatavilla kunkin ainesosaluettelon lopussa. Pääset sanastoon sitä napsauttamalla.

Kun olet lukenut ainesosaluettelon, löydät ainesosista lisätietoja sanastosta, joka on saatavilla luettelon lopussa.

Napsauttamalla sanastoa pääset kaikkien tuotteidemme ainesosaluetteloon. Ainesosia on tuhansia: olemme keränneet sanastoon tietoja kasveistamme, säilöntäaineistamme ja muista stabilointiaineista. Voit käyttää hakua kahdella tavalla: voit joko etsiä aakkosjärjestyksessä tai käyttää yllä olevaa hakukenttää!

 

Täältä voit oppia kaiken, mitä sinun tulee tietää niin luonnollisten kuin turvallisten synteettisten aineosien käytöstä.

Emme jätä mitään sattuman varaan!

 

sowimage

Mitä mieltä olet ainesosasanastostamme? Kerro meille kommenttikentässä!