This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Juuri nyt POSTIKULUT 0 €
Ale
– paljon kauneustuotteita jopa -60 %
Yves Rocher
0
Takaisin

Pur Bleuet -sarjan ruiskaunokkia uutuudet

Silmäsi ansaitsevat huolenpitoa ja hemmottelua. Ruiskaunokki on täydellinen vaikuttava ainesosa tähän tarpeeseen. Haluamme kertoa sinulle lisää.

sowimage

Ruiskaunokki, Yves Rocher’n symbolinen kasvi

Asiakkaat ihastuivat ruiskaunokkia sisältäviin silmämeikinpoistoaineisiimme jo vuonna 1972, ja vuosien varrella useita kertoja uudistuneen Pur Bleuet -sarjan tuotteita myydään maailmassa joka seitsemäs sekunti*!

Kauniin sinistä ruiskaunokkia on viljelty pelloillamme kestävästi 90-luvun alusta alkaen. Kestävä viljely tarkoittaa, että maata hoidetaan erityisillä menetelmillä, jotka vähentävät tuotannon ympäristövaikutuksia ja kunnioittavat luonnollista ekosysteemiä.

Ruiskaunokin kukat kuivatetaan heti sadonkorjuun jälkeen ja niistä tislataan kukkaisvettä. Meikinpoistoaineidemme sisältämällä kukkaisvedellä on rauhoittavia ja suojaavia ominaisuuksia. Se auttaa poistamaan meikin hellävaraisesti, joten tuotteemme ovat monen suosikkeja!

Luemme lisää ruiskaunokista artikkelissamme Miksi ruiskaunokki on sininen? *Lähde: Bavar 2017

sowimage

Mikä on paras silmänympärystuote sinulle?

Vuodenaikojen vaihtelu, ilmansaasteet, puutteellinen meikinpoisto, stressi tai väsymys kuormittavat herkkää silmänympärysihoa.

Se ansaitsee kuitenkin täyden huomiomme ja paljon huolenpitoa. Kärsitkö silmäpusseista? Jos etsit tehokasta ja miellyttävää tuotetta, suosittelemme silmänympärysvoidetta The Eye Care. Mieto ja kosteuttava silmänympärysvoide on helppo levittää roll-on-applikaattorilla.

Jos silmäsi tuntuvat väsyneiltä, suihkuta kasvosuihketta The Soothing Cornflower Floral Watervanulapulle ja paina sitä kevyesti silmäluomelle, niin saat ihanan virkistävän vaikutuksen.

sowimage

Monet käyttävät mielellään vedenkestävää meikkiä, mutta sitä voi olla vaikea poistaa siististi. Klassiset meikinpoistoaineet ovat usein liian mietoja, ja voimakkaammat tuotteet saattavat ärsyttää silmiä.

Ratkaisu on valita silmämeikinpoistoaine, jossa on kaksoisfaasikoostumus, kuten esimerkiksi Express Eye Make-up Remover! Se poistaa kaikki meikin jäänteet, hoitaa ripsiä sekä pehmentää ja rauhoittaa ihoa.

Oletko lähdössä matkalle? Ota mukaan 100 ml:n pullo! Jos silmäsi ovat hyvin herkät ja useimmat meikinpoistoaineet ärsyttävät ihoasi, meillä on ratkaisu: hellävarainen silmämeikinpoistoaine Gentle Makeup Remover Sensitive. Sen hellävarainen koostumus poistaa meikin ja rauhoittaa silmänympärysihoa.

Tuote sopii myös piilolinssien käyttäjille. Silmänympärysihosi kiittää, oli valitsemasi tuote mikä tahansa!

Käytätkö ruiskaunokkia sisältäviä tuotteita? Kerro kommenteissa!

Share