ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Takaisin

Puhdista, rauhoita, elvytä ja heleytä

Käytit kasvipohjaisia naamioita sitten yhdessä tai erikseen, saavutat niillä toivomasi tulokset.

 

Tutustu kolmeen naamioon ja kasvokuorintaan, joilla on erilaisia vaikutuksia. Ne auttavat sinua, oli tarpeesi mikä tahansa: puhdistaminen, rauhoittaminen, elvyttäminen tai heleyttäminen.

Onko sinulla vaikeuksia pitää ihosi raikkaana ja heleänä?

Stressi, työpaineet, valvotut yöt ja monet muut tekijät vaikuttavat ihoosi. Tutustu kolmeen naamioon ja kasvokuorintaan, joilla on erilaisia vaikutuksia. Ne auttavat sinua, oli tarpeesi mikä tahansa:puhdistaminen,rauhoittaminen,elvyttäminen taiheleyttäminen

Aika rauhoittua – rauhoittava kasvonaamio

Tuntuuko ihosi epämukavalta, kireältä tai reagoiko se helposti? Sitten ihosi tarvitsee rauhoittavaa hoitoa.Soothing Foam Mask -naamiossa on vaahtokoostumus, ja se sisältää luonnonmukaista kamomillaa. Naamio pehmentää ihoa ja tekee siitä kimmoisan ja miellyttävän. Kevyt koostumus imeytyy ihoon helposti ja antaa sille rauhoittavaa hoitoa.

- 67 % koki kiristävän tunteen lieventyneen iholla*

*Kliininen testi, 17 vapaaehtoista naista heti levittämisen jälkeen (15 minuuttia levittämisestä).

Käyttöohjeet:Levitä ohut kerros naamiota kasvoille kaksi kertaa viikossa. Vältä silmänympärystä. Anna vaikuttaa kymmenen minuuttia. Poista ylijäämät vanulla.

sowimage

Rasvoittuvan ihon pelastus – puhdistava kasvonaamio

Tuntuuko ihosi rasvaiselta? Syntyykö ihoosi helposti mustapäitä? Sitten voit kokeilla raikastaPurifying Gel Mask -naamiotamme, joka sisältää luomupiparminttua. Todella raikas naamio poistaa iholta epäpuhtaudet ja tekee ihosta välittömästi puhtaamman sitä kuivattamatta.

88 % naisista koki ihon tuntuvan vähemmän rasvaiselta ja öljyiseltä*

*Käyttäjätesti, 26 naista, neljän viikon käytön jälkeen.

Käyttöohjeet: Levitä ohut kerros naamiota kasvoille tai vain T-alueelle kaksi kertaa viikossa. Vältä silmänympärystä. Anna vaikuttaa kymmenen minuuttia. Poista ylijäämät vanulla ja huuhtele kasvot tarpeen vaatiessa.

sowimage

Ratkaisu väsyneelle iholle: elvyttävä naamio

Kun tunnet olevasi stressaantunut tai väsynyt, ihosi saattaa tarvita erityistä energialatausta. Ihastu elvyttäväänBalm Mask -naamioomme, joka sisältää luonnonmukaista kehäkukkaa. Naamio elvyttää ihoa ja tuo sille ravitsevaa hoitoa. Täyteläinen ja runsas koostumus tekee ihosta pehmeän, kimmoisan ja miellyttävän. 

92 % naisista totesi, että iho näyttää virkistyneen*

88 % naisista koki ihon elpyneen ja saaneen ravitsevaa hoitoa*

*Käyttäjätesti, 25 naista, neljän viikon käytön jälkeen

Käyttöohjeet: Levitä ohut kerros naamiota kasvoille kaksi kertaa viikossa. Vältä silmänympärystä. Anna vaikuttaa kymmenen minuuttia. Poista ylijäämät vanulla.

sowimage

Tasaisempi iho: heleyttävä kasvokuorinta

Luonnonmukaista roomalaista kamomillaa sisältävässä heleyttävässä Glow Granita Scrub -kuorinta-aineessa on voidemainen koostumus ja mieto tuoksu. Se kuorii ihon hellävaraisesti poistaen epäpuhtaudet ja kuolleen solukon. Tuloksena ihon kimmoisuus alkaa palautua luonnollisesti.88 % naisista koki ihon saaneen heleyttä ja tuntuvan sileämmältä.**Käyttäjätesti, 25 naista, neljän viikon käytön jälkeen.Käyttöohjeet:Paras hetki kuorinta-aineen käyttöön on heti liikunnan jälkeen. Huokoset ovat silloin laajentuneet, ja tulokset ovat paremmat. Levitä voidemaista kuorinta-ainetta kosteille kasvoille kaksi kertaa viikossa ja hiero pehmeästi. Huuhtele ja kuivaa kasvot. Ei saa käyttää ärtyneellä eikä vahingoittuneella iholla. Vältä silmänympärystä.
sowimage

 

Tarvitsetko kaikkia tuotteita?

Kuten varmasti tiedät, iholla on erilaisia tarpeita ja eri ihoalueet tarvitsevat erilaista hoitoa. Oli ihosi sitten rasvoittuva ta kuiva tai elvyttävän hoidon tarpeessa, meiltä löydät tuotteet joka tarpeeseen.

Näiden tuotteiden etu on yhdisteltävyys. Voit esimerkiksi käyttää puhdistavaa naamiota T-alueella, rauhoittavaa naamiota poskilla ja elvyttävää naamiota kaulalla.

Iho saa kymmenessä minuutissa kaiken tarvitsemansa.

sowimage

Share

Tuote on lisätty toivelistaan.Katso toivelista.