ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Takaisin

Parhaat puhdistustuotteet tuovat iholle kauneutta

Meiltä löydät puhdistustuotteet kaikkiin tarpeisiin. Miellyttävät geelit, öljyt, puhdistusmaidot ja misellivedet eivät pelkästään puhdista ihoa ja poista meikkiä.

sowimage

Vaihe 1: Meikinpoisto

Puhdistus ja meikinpoisto ovat tärkeitä vaiheita kauneudenhoitorutiineissasi. Tutustu uusiin puhdistusgeeleihin ja puhdistusvesiin sekä kasvonaamioihin ja valitse omalle ihotyypillesi parhaiten sopivat tuotteet.

Meikinpoisto on tärkeä osa kauneudenhoitoa, sillä se poistaa iholta meikin jäänteiden lisäksi myös ilman tuomia epäpuhtauksia. Onko ihosi kuiva tai herkkä?

Käytä ravitsevia ja kosteuttavia tuotteita, joiden vaikuttavat ainesosat tekevät ihostasi pehmeän ja kimmoisan. Puhdistusöljyt, puhdistusvoiteet ja misellivedet sopivat loistavasti tähän tarkoitukseen. Voit myös suihkuttaa kasvoille kukkaisvettä lievittääksesi kuivuuden tunnetta.

Jos sinulla on rasvoittuva tai sekaiho, suosittelemme, että käytät pois huuhdeltavia tuotteita. Ne jättävät ihollesi raikkauden tunteen. Puhdistava kasvovesi, puhdistusvaahto ja puhdistusgeeli saavat ihon tuntumaan puhtaalta ja pehmeältä myös pintaa syvemmältä.

sowimage
sowimage

Vaihe 2: Valitse sopiva puhdistustuote ihosi tarpeiden perusteella

Kun olet poistanut meikin, voit jatkaa ihon puhdistusta. Rasvoittuvalle iholle sopivat parhaiten vaahtoavat geelit ja puhdistusvoiteet.

Herkälle ja kuivalle iholle kannattaa valita täyteläisempiä tuotteita. Muista myös kuoria kasvojen iho 1–2 kertaa viikossa poistaaksesi kuolleet ihosolut ja silottaaksesi ihoa. Levitä iholle kuorinnan jälkeen ihotyypillesi sopiva kasvonaamio. Valitse tuotesarja huolella ihosi tarpeiden ja toivottujen vaikutusten perusteella. Eri ainesosat kosteuttavat, rauhoittavat, puhdistavat ja silottavat ihoa.

Kerromme nyt sinulle kaiken vaikuttavista ainesosistamme, jotka on kasvatettu Bretagnessa!

sowimage

Pure Algue: runsaasti happea tuova mikrolevä

Pure Algue -sarja tarjoaa parhaat puhdistustuotteet elinvoimaa kaipaavalle ja ilmansaasteiden, stressin, väsymyksen ja kiireisen elämäntyylin kuivattamalle iholle. Pure Algue -tuotteista tulee ihosi parhaat ystävät, jos tunnistit itsesi kuvauksesta. Tuotteet antavat iholle detox-vaikutuksen, sillä ne sisältävät Tetraselmis-mikrolevää, jolla on happea tuovia ja antioksidanttisia* ominaisuuksia.

Ihosi saa lisää happea ja suojaa sekä vahvistuu, ja pian voitkin nauttia terveestä ja säteilevän kauniista ihosta. Nyt sinun on enää valittava ihosi tarpeisiin sopiva tuote. Tuotesarjassa on puhdistusgeeli, misellivesi, puhdistusvaahto, meikinpoistoliinat, kuorinta-aine ja kasvonaamio, joten jokainen löytää varmasti oman suosikkinsa. Sarjan tähtituote 3 in 1 Cleansing Marine Jelly on luonnollisesti mainitsemisen arvoinen. Sen todella raikas geelikoostumus tuo iholle happea ja poistaa meikin, puhdistaa ja antaa kasvoille ja silmänympärysiholle detox-vaikutuksen käden käänteessä. Viimeisetkin meikin jäänteet poistuvat, ja ihosta tulee säteilevän puhdas.

*In vitro -testit Tetraselmis-mikrolevällä

sowimage

Pure Menthe: säteilevän kaunis iho ilman kiiltelyä

Onko ihosi kiiltävä? Näetkö siinä epäpuhtauksia ja mustapäitä? Pure Menthe -tuotteet ovat siinä tapauksessa sinulle oikea valinta! Ne sisältävät raikastavaa piparminttua, joka antaa iholle mattapinnan ja puhdistaa ihoa.

Purifying Cleansing Gel, 3 in 1 Cleanser, Polisher & Blackhead Eliminator ja Purifying Cleansing Micellar Cleansing Water poistavat meikin tehokkaasti ja puhdistavat ihoa. Mattifying Powder Lotion, Purifying Scrub, Purifying Clay Mask ja Pore-Cleansing Botanical Charcoal Mask viimeistelevät ihonhoitorutiinisi ja tekevät ihostasi sileän ja raikkaan. Kun haluat puhdistaa ihoa ja palauttaa samalla sen luonnollisen heleyden, Purifying Peppermint Floral water on ehdoton tuote! Kasvosuihke kosteuttaa ihoa ja tekee siitä raikkaan heleän.

sowimage

Pure Camomille: pehmeä ja hyvinvoiva iho

Kamomillaa sisältävä Pure Camomille -valikoima hoitaa herkkää ihoa. Oli valintasi sitten Soothing Cleansing Micellar Cleansing Water, 2 in 1 Cleansing Milk & Toner, Soothing Cleansing Cream tai Soothing Cleansing Oil, saat hellävaraisen ja tehokkaan meikinpoiston.

Comforting Chamomile Floral Water sopii käytettäväksi aamuin illoin. Sillä on kyky lievittää ihon pistelyä ja kuivuutta, ja se rauhoittaa ja vahvistaa herkkää ihoa. Täydennä ihonhoitorutiiniasi rentoutumishetkellä pari kertaa viikossa: levitä iholle kasvonaamio Soothing Foam Mask, jonka ilmava vaahtokoostumus rauhoittaa ihoa ja tekee siitä pehmeämmän ja kimmoisamman. Tähän tuotteeseen ihastut varmasti!

sowimage

Pur Bleuet: hellävarainen ja tehokas meikinpoisto

Kasvoja hoidettaessa silmänympärysiho pääsee helposti unohtumaan. Hemmottelu on kuitenkin sille yhtä tärkeää kuin muillekin ihoalueille. Pur Bleuet -tuotteet on kehitetty poistamaan silmämeikki ja rauhoittamaan herkkää silmänympärysihoa. Valitse siis itsellesi parhaiten sopiva tuote! Rauhoittavaa* luonnonmukaista ruiskaunokkia sisältävä Express Eye Makeup Remover poistaa tehokkaasti kaikki vedenkestävän meikin jäänteet ja hoitaa samalla ripsiä. Gentle Makeup Removerpuolestaan poistaa meikin ripsistä ja silmäluomilta rauhoittaen samalla herkkää silmänympärysihoa. The Soothing Cornflower Floral Water rauhoittaa ja virkistää väsyneitä silmiä. Nämä kolme hajusteetonta tuotetta sopivat täydellisesti herkille silmille. *In vitro -testit ruiskaunokkiuutteella.
sowimage

Pure Calendula: puhtaampi ja tasaisempi iho

Ikääntyvä iho on usein kuiva ja tarvitsee siksi pehmeitä, täyteläisiä ja rauhoittavia puhdistustuotteita: ikääntyvälle iholle parhaiten sopivat puhdistustuotteet löydät Pure Calendula -valikoimasta. Tuotteet sisältävät luonnonmukaista kehäkukkaa, jolla on ihoa uudistavia* ja silottavia* ominaisuuksia. Smoothing Cleansing Milk poistaa iholta hellävaraisesti meikin ja epäpuhtaudet silottaen ja rauhoittaen ihoa. Smoothing Lotion -kasvoveden geelikoostumus imeytyy ihoon tehden siitä elinvoimaisen ja kauniin heleän.

*In vitro -testit kehäkukkauutteella Panosta ihosi tarpeita vastaaviin puhdistustuotteisiin jo tänään!

Share

Tuote on lisätty toivelistaan.Katso toivelista.