ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Takaisin

Onko ihosi herkkä? Meiltä saat ratkaisun!

Kun puhumme herkästä ihosta, ajattelemme monesti ainoastaan kasvojen ihoa ja unohdamme vartalon ihon.

Vastauksemme: Sitä ei kuitenkaan kannata jättää huomiotta, sillä vartalokin vaatii rakkautta ja hoitoa. Meiltä saat onneksi ihanteellisen ratkaisun! Taikapähkinää sisältävät vartalonhoitotuotteemme on suunniteltu erityisesti sinulle, jolla on herkkä iho.

sowimage

Mitä herkkä iho tarkoittaa?

Herkkä iho ilmenee eri tavoin, mutta yleinen merkki on epämukavuuden tunne iholla. Iholla tuntuvat kiristys, kutina ja punoitus ovat seurausta ihon biologisten prosessien epätasapainosta ja ihon suojakerroksen muutoksista.

Ihon herkkyys voi olla synnynnäinen tila, mutta se voi myös johtua altistumisesta erilaisille tekijöille, kuten lämpötilan muutoksille, ilmansaasteille ja stressille. Kaupunkiympäristössä iho altistuu joka päivä äärimmäisille olosuhteille. Elämäntyylimme on myös vaikuttava tekijä: esimerkiksi liiallinen hygienia voi muuttaa ihon luonnollista tasapainoa edistävää bakteeriflooraa.

Siksi suosittelemme, että mukautat kauneusrutiinisi suojaamaan ihoasi sitä päivittäin rasittavilta tekijöiltä.

Mitä uutta lisäsimme?

Jos tunnet luomutaikapähkinää sisältävän sarjamme jo entuudestaan, ilahdut varmasti nähdessäsi sen päivitetyn ilmeen. Päivitetystä ulkoasusta huolimatta tuotteiden periaate on edelleen sama kuin ennenkin: huolehdimme herkästä ihostasi ja haluamme, että tunnet olosi mukavaksi kehossasi.

Yves Rocher’n ihonhoitotuotteet sisältävät luomutaikapähkinäuutetta. Kasvipohjaisen kauneuden tutkijamme ovat valinneet tämän kasvipohjaisen vaikuttavan ainesosan, jolla on ihoa rauhoittavia ja pehmentäviä ominaisuuksia. Se parantaa ihon suojaa aktivoimalla ihon hydrolipidikalvolle välttämätöntä lipidisynteesiä. Entäpä lisäbonus? Uute myös vaalii ihon bakteeriflooraa ja tuo herkälle iholle miellyttävän tunteen. Siksi päätimme lisätä tätä ainesosaa uuteen sarjaamme, jossa on kolme tuotetta: suihkugeeli, puhdistava suihkuvoide ja kosteuttava kasvo- ja vartalovoide.

sowimage
sowimage

Jotta voisit vastata ihosi tarpeisiin parhaalla tavalla, on hyvä noudattaa säännöllistä hoitorutiinia. Aivan yhtä tärkeää on kuitenkin myös käyttää iholle hellävaraisia puhdistustuotteita. Valitse sulfaatiton* Gentle Shower Gel, joka on suunniteltu koko perheen käyttöön. Se puhdistaa ja rauhoittaa herkkää ihoa välittömästi. Onko sinulla erityisen herkkä iho? Valikoimastamme löydät kaiken tarvitsemasi: vaahtoutumaton Low Shower on erinomainen suihkuvoide erityisen herkälle iholle. Kasviöljyjä sisältävä täyteläinen sulfaatiton** koostumus ravitsee ihoa pehmeästi.

Ihoa kannattaa myös kosteuttaa heti suihkun jälkeen rauhoittavalla kasvo- ja vartalovoiteella. Entäpä bonus? Voide on hellävarainen herkälle iholle, ja sitä voidaan käyttää päivittäin sekä kasvoilla että vartalolla. Voide sopii aikuisille ja yli 3-vuotiaille lapsille!

*Ei sisällä pinta-aktiivisia sulfaatteja

**Ei vaahtoa

Tähtiainesosamme: taikapähkinä

Käyttämämme luomutaikapähkinä on peräisin yhteistyökumppanimme viljelmiltä Yhdysvalloista.  Yhteistyömme on jatkunut jo 20 vuoden ajan. Kumppanimme kasvattaa taikapähkinää eurooppalaista lainsäädäntöä noudattaen ja ympäristöä kunnioittaen.

sowimage

Haluatko kokeilla näitä tuotteita? Jaa kokemuksesi kommenttikentässä!

Share

Lisää kauneustuotteita