This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Saat VALINNAISEN TUOTTEEN tilaajalahjaksi koodilla SUMMER22. Voimassa 24.5. asti.
Yves Rocher
0
Takaisin

Oletko kuullut suloisista Eau fraîche -tuoksuistamme?

Mikä olisikaan parempi valinta kuin Eau fraîche, kun etsit ihanaa, luonnollista tuoksua? Nämä viisi raikasta tuoksua tuovat piristävät päivääsi. Käytä niitä ilolla ja tunteella!

Mikä on Eau fraîche?

Nämä Eau de Parfumia kevyemmät tuoksut tuntuvat iholla suloisen raikkailta. Ne sopivat käytettäviksi kaikkina vuodenaikoina, erityisesti sään lämmetessä tai lomalla, kun haluat nauttia virkistävästä ja miellyttävästä tuoksusta.

Vaihda siis tavallinen, voimakas parfyymisi kevyempään Eau fraîche -vaihtoehtoon. Sen suloiset tuoksuvivahteet antavat samanlaisen keveyden tunnun kuin vastapuristettu raikas tuoremehu. Tuoksua on mukavaa vaihtaa vuodenajan mukaan, joten Eau fraîche sopii täydellisesti tuoksuvalikoimaasi. Unohda raskaat tuoksut ja nauti kevyestä raikkaudesta!

sowimage

Tuoksumme ovat luonnon innoittamia

Yves Rocher on onnistunut luomaan tuoksuja, jotka muistuttavat vastapuhjennutta ruusua, pehmeää kieloa, kirsikankukan hienostunutta raikkautta ja virkistävää verbenan (rautayrtin) tuoksua. Valikoimassamme on viisi suloista Eau fraîche -tuoksua:

  • Vihreä tee
  • Verbena
  • Kirsikankukka
  • Ruusu
  • Kielo
sowimage

Yves Rocher ottaa ympäristön huomioon

Uskomme vastuulliseen tuoksujen luomiseen. Haluamme kehittää mahdollisimman luonnollisia tuoksuja ja käyttää laadukkaita ainesosia. Ranskalainen asiantuntemus onkin uusimman tuoksukokoelmamme ytimessä.

Haluamme rajoittaa tuotteidemme ympäristövaikutuksia ja tuottaa ne vastuullisesti: pakkausten korkit on valmistettu kierrätysmuovista ja pullot sekä pahvipakkaukset ovat täysin kierrätyskelpoisia. Mikä parasta, kaikki tuoksut valmistetaan omissa tehtaissamme Ranskassa!

P.s. Voit nauttia Eau fraîche -tuoksusta ja vahvistaa sitä ottamalla käyttöön myös samantuoksuisen suihkugeelin!

sowimage

Mikä on suosikkituoksusi? Jaa ajatuksesi kommenttikentässä!