This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Saat VALINNAISEN TUOTTEEN tilaajalahjaksi koodilla SUMMER22. Voimassa 24.5. asti.
Yves Rocher
0
Takaisin

Olet rakkauden arvoinen – hemmottele itseäsi

Jos kamppailet epäilysten, huonon itsetunnon tai itseluottamuksen puutteen kanssa, ratkaisu on helppo: hemmottele itseäsi. Kerromme, mitä se tarkoittaa.

sowimage

Olet rakkauden arvoinen

Self-love on englanninkielinen ilmaisu, jota kuulemme nykyisin paljon… Mitä se oikein tarkoittaa?

Kerromme sinulle oman tulkintamme: Sanatarkka käännös on ”itserakkaus”. Se saattaa kuulostaa suomen kielellä oudolta, sillä kyse on enemmänkin itsen hyväksymisestä ja opettelemisesta rakastamaan itseämme sellaisena kuin olemme. Itsen hyväksyminen kattaa KAIKEN, niin hyvät kuin huonommatkin ominaisuudet.

On tärkeä vaalia omaa henkistä ja fyysistä hyvinvointia ja olla lempeämpi itselle. Kyse on toisaalta myös uskosta itseen ja omiin kykyihin saavuttaa tavoitteet ja toteuttaa unelmat. Lyhyesti sanottuna itsen hyväksyminen on myönteistä suhtautumista, joka johtaa vähitellen onnellisempaan ja merkityksellisempään elämään. Kokeilemisen arvoista, vai mitä?

sowimage

Viisi vinkkiä itsen hyväksymiseen

Ennen kuin luet neuvomme, muista, että itsen hyväksyminen on pitkä prosessi, joka vaatii päivittäistä harjoittelua pidemmän ajan. Saatat miettiä, miksi. Vastaus on, että vanhoja tapoja ja tottumuksia on vaikea muuttaa. Älä kuitenkaan huoli, sillä saat meiltä hyödyllisiä vinkkejä työhön oman itsesi kanssa:

1 / Opi näkemään oma kauneutesi ja vahvuutesi. Mieti omia tuntemuksiasi päivittäin muutaman minuutin ajan. Katso peiliin ja sano itsellesi kohteliaisuuksia. Ole ylpeä itsestäsi, sillä olet sen arvoinen! 😊

2 / Kerää ympärillesi ihmisiä, jotka rakastavat ja kannustavat sinua. Suosi ihmissuhteita, joista saat positiivista energiaa. Oli kyse sitten ystävyys- tai rakkaussuhteista, niiden on oltava noste eikä painolasti.

sowimage

3 / Älä vertaa itseäsi muihin, koska se on hyödytöntä. Olet ainutlaatuinen, eikä kukaan ole kaltaisesi. Olet täydellinen juuri sellaisena kuin olet. Älä unohda sitä!

4 / Opettele sanomaan ”ei”. Jos kieltäydyt jostain, se ei tarkoita, että olisit huono ihminen. Kieltäytyminen tarpeen tullen vahvistaa itseluottamustasi. Älä pakota itseäsi asioihin, jotka eivät tee sinua onnelliseksi.

5 /Pidä huolta itsestäsi. Ole paras ystäväsi ja opettele antamaan itsellesi anteeksi omat virheesi. Suo itsellesi aikaa ja tee jotain, mistä pidät. Unohda hetkeksi kaikki muu ja keskity olennaiseen. Vinkkien tarkoituksena on auttaa sinua hyväksymään itsesi ja rakastamaan itseäsi sellaisena kuin olet.

sowimage

Mon Rouge on itsen hyväksymisen ja rakkauden symboli

Tuoksu voi vaikuttaa mielialaamme ja korostaa persoonallisuuttamme. Rakasta itseäsi ja ole varma itsestäsi, sillä olet ainutlaatuinen. Ota käyttöön uusi tuoksu Mon Rouge – Eau de Parfum! Nerolin kukkaiset vivahteet kietoutuvat siinä irikseen, patsuliin ja luumun ja mustaherukan hedelmäiseen tuoksuun. Tämä Caroline Dumurin luoma suloinen tuoksu huokuu rakkautta ja itseluottamusta. Nauti tuoksun lisäksi samaan sarjaan kuuluvasta suihkugeelistä Mon Rouge – Perfumed Shower Gel!

Muut kukkaistuoksumme "Oui à l’amour" ja "Quelques notes d’amour" noudattavat samaa ideologiaa kuin Mon Rouge – ne viestivät kaikin tavoin, että olet rakkauden arvoinen!

Oletko jo kokeillut vinkkejämme? Kerro kommenteissa.