This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Saat VALINNAISEN TUOTTEEN tilaajalahjaksi koodilla SUMMER22. Voimassa 24.5. asti.
Yves Rocher
0
Takaisin

Näin luot täydelliset kulmat

Kauniin silmä- ja huulimeikin lisäksi kannattaa kiinnittää huomiota kulmiin, sillä ne viimeistelevät huolitellun ilmeen ja kohottavat kasvoja. Vinkkiemme avulla voit luoda täydelliset kulmat tuottei

Kulmat korostavat ja tehostavat katsettasi. Ne tuovat silmät keskipisteeseen ja kohottavat kasvoja visuaalisesti. Kulmia tehostamalla voit myös tasapainottaa kasvoja ja korostaa ilmettäsi. Lue vinkkimme kulmien kaunistamiseen ja muotoilemiseen täydellisen siististi.

1/
Ovatko kulmasi harvat vai tiheät?

Kulmakynällä voit muotoilla kulmat helposti ja täyttää niitä luodaksesi tasaisemman ja luonnollisemman tuloksen. Vahvista kulmien muotoa ja tee niistä tuuheamman näköiset piirtämällä niihin ohuita viivoja. Häivytä väri seuraavaksi harjalla, jotta tulos näyttäisi luonnolliselta. Karitevoita sisältävä Eyebrow Pencil-kulmakynämme on saatavilla viidessä eri sävyssä. Vegaaninen kynä sisältää 99,9 % ainesosia, joiden alkuperä on luonnossa.

2/
Ovatko kulmasi vallattomat?

Kun haluat kiinnittää ja siistiä kulmat, ota käyttöön kulmaväri. Väriä voidaan käyttää kulmakynän lisäksi tai pelkästään kulmia tehostamaan. Eyebrow Mascara-kulmaväristä on saatavilla kuusi eri sävyä ja läpikuultava sävy, joka sopii kaiken värisille kulmille. Kulmaväri kestää hikoilua ja sisältää jopa 89 % luonnollisia ainesosia.