ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Takaisin

Näin hoidat kuivia ja vaurioituneita hiuksia

Ovatko hiuksesi hauraat? Katkeilevatko ne helposti, ja onko latvoissa paljon haarahiuksia? Pidä huolta hiuksistasi ja valitse oikeat tuotteet korjaavaan hoitorutiiniin.

Ovatko hiuksesi vaurioituneet?
 
Hiuskuitujen huonokuntoisuus tai vauriot johtuvat usein muutoksesta hiusten suojakerroksessa, jota kutsutaan myös hydrolipidikalvoksi. Hiukset altistuvat silloin helpommin ulkoisille rasitteille ja kuivumiselle. Rasittuneet hiukset näyttävät sameilta, karkeilta ja haurailta.
Mitä hydrolipidikalvo tarkoittaa?

Vedestä ja talista koostuva hydrolipidikalvo peittää hiuspohjan ja hiuskuidut ja suojaa niitä ulkoisilta rasitteilta. Se voitelee ja silottaa hiuksia tehden niistä taipuisat ja kiiltävät. Kun hydrolipidikalvo vaurioituu, se ei enää toimii hiuksia suojaavana kerroksena. Talin vähentyessä ydintä (cortex) suojaavat hiussuomut nousevat koholle ja hiukset kuivuvat. Hiusten luonnollinen suoja vaurioituu, hiuksista tulee kuivat ja hauraat, ja hiuslatvat haaroittuvat.

sowimage
Miksi hiukset vaurioituvat?

Kun hiuspituudet ovat hauraat ja karheat ja hiuslatvat haaroittuneet, hiukset vaurioituvat helposti ja niitä on vaikea harjata.

Hiuskuitujen vaurioitumiseen on monia eri syitä: 

  • hiustyyppi
  • liiallinen värjääminen ja vaalennus
  • pitkäkestoinen altistuminen auringolle ilman suojaa
  • riittämätön hiustenhoitorutiini
  • toistuva lämpölaitteiden käyttö

Kun hiukset ovat vaurioituneet, latvat haaroittuvat helpommin, suomut nousevat koholle ja hiukset näyttävät samean sävyisiltä ja rasittuneilta.

Asiantuntijoiden neuvot

Vaurioituneet hiukset tarvitsevat runsaasti rakkautta ja huolenpitoa. Jotta hiukset saisivat tehokkaasti korjaavaa hoitoa, voit levittää hiuksiin jätettävän hoitoaineen ennen nukkumaanmenoa ja antaa sen vaikuttaa yön yli. Muista myös tasoittaa hiuslatvat tasaisin väliajoin, jotta ne pysyisivät hyväkuntoisina.

Neljä vaihetta vaurioituneiden hiusten hoitoon
 
Ehkäise hiusten vaurioitumista ja elvytä hiusten elinvoimaa rasittuneille hiuksille sopivalla hoitorutiinilla. Valitse hiuksia ihanteellisesti hoitavat tuotteet hoitorutiinin kaikkiin vaiheisiin:

1

HELLÄVARAINEN PESU

Värjätyille ja brasilialaisen keratiinikäsittelyn kokeneille hiuksille suositellaan sulfaatitonta sampoota, joka puhdistaa hiuspituudet hellävaraisesti ja hiuskuituja vaalien.

2

KORJAAVA HOITO

Sampoon lisäksi kannattaa ottaa käyttöön pois huuhdeltava hoitoaine. Ota käyttöön hoitoaine, joka helpottaa kammattavuutta tekemättä hiuksista raskaita, tai hiusnaamio, joka elvyttää ja ravitsee hiuskuituja sekä palauttaa hiuspituuksien voiman ja kiillon.

3

LÄMPÖSUOJA

Lämpösuoja kannattaa ehdottomasti ottaa käyttöön, jos käytät lämpölaitteita hiusten muotoiluun. Levitä lämpösuoja hiuspituuksiin ennen hiusten kuivaamista ja muotoilua, jotta ne kestäisivät paremmin lämpölaitteiden aiheuttamaan rasitusta.

4

TEHOKKAASTI RAVITSEVA HOITO

Käytä myös hiuksiin jätettävää hoitoainetta, joka korjaa hiuksia syvävaikutteisesti ja helpottaa muotoilua. Valitse tuotteen koostumus hiustyyppisi ja tarpeittesi perusteella:

  • Normaaleille hiuksille sopii parhaiten seerumia muistuttava nestemäinen koostumus.
  • Kuiville hiuksille sopii täyteläinen voide- tai öljykoostumus.
Luonnonmukaisen jojobaöljyn elvyttävä voima
 
Kasvipohjaisen kauneuden tutkijamme ovat valinneet asiantuntemuksensa perusteella jojobapensaan, jolla on ainutlaatuisia ominaisuuksia. Luonnonmukainen jojoba sisältää runsaasti vahvistavaa öljyä. Öljyssä on runsaasti esimerkiksi omega-6 ja omega-9-rasvahappoja, ja sen koostumus muistuttaa ihon omaa talia. Öljy antaa kuiville ja pörröisille hiuksille tehokkaasti ravitsevaa hoitoa elvyttäen niiden pehmeyttä ja kiiltoa. Runsas öljy korjaa vaurioituneita hiuksia ja vahvistaa niiden vastustuskykyä tulevien rasitteiden varalta.

sowimage
Vaurioituneiden hiusten hoitaminen - korjaavan hoitorutiinin salaisuudet

Repair-sarjan tuotteet sisältävät luonnonmukaista jojobaöljyä. Se tekee kuivista ja vaurioituneista hiuksista taipuisat ja kiiltävät ja antaa niille ravitsevaa hoitoa.
Tulos: 30 kertaa vastustuskykyisemmät* hiukset

*Instrumentaalinen testi, hiusnaamio Restoring Mask ja hoitoaine Restoring Conditioner.

Share

Tuote on lisätty toivelistaan.Katso toivelista.