This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Saat VALINNAISEN TUOTTEEN tilaajalahjaksi koodilla SUMMER22. Voimassa 24.5. asti.
Yves Rocher
0
Takaisin

Multimasking ihon tarpeiden mukaan

Yhdistele kuorinta-ainetta ja eri naamioita hoitaaksesi ihoa ja lisätäksesi sen heleyttä! Kuori, puhdista syvävaikutteisesti, kosteuta ja elvytä. Oppaastamme näet, miten toimia!

sowimage

Stressi, väsymys ja myöhäiset illat voivat vähentää ihon heleyttä. Ota multimasking osaksi kauneusrutiiniasi, niin ihosi kiittää meitä!

Naamiot sisältävät yli 90 % luonnollisia aineosia, ja niitä voidaan yhdistellä toiveidesi ja tarpeidesi mukaan!

sowimage

Tee tilaa uudelle kauneusrutiinille!

Käytä aprikoosinkivijauhetta sisältävää Exfoliating Scrub -kuorinta-ainetta ihon hellävaraiseen kuorintaan. Hiero iholle kevyesti pyörittäen ja huuhtele huolellisesti vedellä.

Muista kuoria ihosi heti treenin jälkeen! Huokoset ovat silloin laajentuneet, mikä mahdollistaa paremman tehokkuuden: mustapäät poistuvat, huokoset supistuvat ja ihosolujen uudistuminen aktivoituu.

Tuloksena on yhä pehmeämpi ja heleämpi iho!

Vinkki: Muista kosteuttaa ihosi kunnolla kuorinnan jälkeen. Käytä täyteläistä kosteuttavaa voidetta, kuten 48-Hour Non-Stop Moisturizing Gel Cream.

sowimage

Poista epäpuhtauksia ja heleytä ihoa!

Jos ihosi on rasvoittuva ja siinä on esimerkiksi kiiltäviä alueita tai mustapäitä, aloita hoito Purifying Mask -savinaamiolla, jolla on puhdistava ja tasapainottava vaikutus.

Käytä naamiota kahdesti viikossa, keskity T-alueeseen ja anna saven vaikuttaa 5 minuutin ajan. Huuhtele huolellisesti vedellä.

Ihosi puhdistuu syvävaikutteisesti ja siihen jää vähemmän kiiltäviä alueita. Ylimääräinen tali vähenee 89 %*.

*Objektiivinen kliininen tutkimus, 21 tapausta

sowimage

Tuo iholle elinvoimaa myöhäisen illan jälkeen!

Myöhäiset illat ovat hauskoja, mutta ne saattavat näkyä seuravana aamuna ihollasi. Vältät väsyneen ilmeen, kun muistat kosteuttaa ihoasi ja annat sille elinvoimaa elvyttävällä Replenishing Mask -naamiolla, joka sisältää agavenmahlaa.

Käytä kosteuttavaa naamiota kahdesti viikossa, anna vaikuttaa 5 minuuttia ja poista ylijäämät vanulla.

Nyt olet vain yhden vaiheen päässä täysin elpyneestä ja raikkaasta ihosta.

sowimage

Älä anna stressille ja väsymykselle yliotetta

Kun iho näyttää väsyneeltä ja samealta, heleytä sitä tyrniä sisältävällä Radiance Mask -naamiolla, joka antaa iholle runsaasti elinvoimaa.

Käytä naamiota kaksi kertaa viikossa, anna vaikuttaa 5 minuuttia ja poista ylijäämät vanulla. Näet eron välittömästi ihon heleyden lisääntyessä jopa 82 % *.

*Objektiivinen kliininen tutkimus, 21 tapausta

Käytä naamioita vuorotellen ja nauti hyvinvoivasta ihosta!

Kuten jo tiedät, ihollasi on enemmän kuin yksi tarve – muuten asiat olisivat liian yksinkertaisia! Rasvoittuvat, kuivat ja elinvoimaa kaipaavat ihoalueet vaativat kukin omia hoitotuotteitaan.

Multimasking antaa sinulle mahdollisuuden yhdistellä erilaisia ​​ihonhoitotuotteita: puhdistava naamio T-alueelle, kosteuttava naamio poskiin ja heleyttävä naamio samealle iholle. Ihosi saa tarvitsemaansa hoitoa vain 5 minuutissa.

Paikoillanne, valmiina, kuorimaan! 

Kerro, miten sinä käytät multimasking-tuotteita #actbeautiful