ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Takaisin

Monoï – ehdoton kesätuote!

Virittäydy kesätunnelmaan Monoï-sarjan hyväntuoksuisten tuotteiden avulla.

Monoi

Alkuperäsertifioitu Monoï

Tahitilaisnaiset ovat käyttäneet perinteistä monoï-öljyä ikiaikaisissa kauneusrituaaleissaan. Se tuo mieleen hyväntuoksuiset hoitotuotteet, luonnollisuuden ja hyvän olon sekä Polynesian paratiisimaiset saaret.

Yves Rocher on käsitellyt monoï-öljyä vastuullisesti jo 30 vuoden ajan. Suloisen tuoksuiset gardeniankukat kerätään käsin talteen aikaisin aamulla, jotta niiden raikkaus säilyisi. Sen jälkeen niistä valmistetaan monoï-öljyä tarkasti valvotulla menetelmällä, jossa kukkia liotetaan kopraöljyssä (kookospähkinän auringossa kuivatetussa hedelmälihassa) kymmenen päivän ajan.

Monoï de Tahiti -sarjassa käytettävää Tahitin gardeniaa kasvaa vain Polynesiassa. Se on suojattu ja sen alkuperä on sertifioitu, joten se on taatusti aito, laadukas ja valmistettu paikallisesti.

Tiesitkö,

että Monoï-sarja tuli Yves Rocher'n valikoimaan ensimmäistä kertaa vuonna 1988?

Unelmoi itsesi kesään Monoï-tuotteiden avulla

Monoï on suosittu Yves Rocher -tuoksu ja ehdoton tuote kesään. Tuoksusta on saatavilla suihkutuotteita sekä vartalonhoito- ja hiustuotteita. Siten voit säilyttää kesän tuoksun ihollasi koko vuoden ajan.

Lähde unelmamatkalle Tahitin rannoille, kun käyt suihkussa! Monoï-tuotteiden avulla kaikki on mahdollista! Voi valita itsellesi sopivan kokoisen suihkusampoon:

Tiivistetty suihkusampoo on helppo sujauttaa mukaan matkalaukkuun tai treenikassiin. Concentrated Hair & Body Wash 100 ml on kehitetty veden- ja muovinkulutuksen sekä hiilijalanjäljen vähentämiseksi.

Voit valita päivittäiseen käyttöön myös 200 ml:n tai 400 ml:n suihkugeelin.

sowimage

Scrub-in-oil Radiant Tan -kuorintaöljyssä on houkutteleva tuoksu. Se poistaa vartalon iholta hetkessä kuolleen ihonsolukon ja epäpuhtaudet.

Edut: Ihostasi tulee sileä, pehmeä ja hyväntuoksuinen.

Kevyt öljykoostumus muuttuu maidoksi, kun se huuhdellaan iholta vedellä.

sowimage

 

Nauti monoï-tuotteista aamusta iltaan

Haluatko hemmotella ihoasi vieläkin enemmän?

Nauti auringosta ja kesän lämmöstä, kuumasta hiekasta varpaiden välissä ja viileästä vedestä. Vague d'Été Eau de Toilette vie sinut juuri oikeanlaiseen kesätunnelmaan.

Voit myös käyttää virkistävää Perfumed Mist Body & Hair -suihketta koska tahansa päivän aikana. Tämä ehdoton tuote sisältää 96 % ainesosia, joiden alkuperä on luonnossa.

sowimage

Hemmottele ja kosteuta käsiäsi kevyellä ja vegaanisella monoï-käsivoiteella.

Sisältää 99 % ainesosia, joiden alkuperä on luonnossa.

sowimage

Share

Tuote on lisätty toivelistaan.Katso toivelista.