ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Takaisin

Miten saan kestävän rusketuksen?

Suojaavat aurinkovoiteet ja hoitavat after sun -tuotteet! Lue vinkkimme ihon suojaamiseen auringossa ja ruskettuneen ihon hoitamiseen!

sowimage

Tähti valikoimassamme: Sea Holly

Kasvipohjaisen kauneuden tutkijamme ovat valinneet Sea Holly -kasvin, jolla on kyky vastustaa auringon säteitä tehokkaasti ja sitoa kosteutta ainutlaatuisesti.

Monipuolisella kasvilla on viisi suotuisaa vaikutusta: se tehostaa melaniinin tuotantoa*, aktivoi ihon luonnollista suojaa auringon haittavaikutuksia vastaan*, suojaa auringon vanhentavalta vaikutukselta*, suojaa ihon rakennetta* ja aktivoi ihosolujen uudistumista*.

Tuotevalikoimamme on mineraaliöljytön ja testattu ihotautilääkärin ja silmälääkärin valvonnassa.

*In vitro -testit

Beautifying Self-Tanning Lotion

Tuo iholle upeaa hehkua ilman aurinkoa

Voit saada ihollesi kaunista päivettynyttä hehkua myös ilman aurinkoa. Jos välttelet mielelläsi aurinkoa, Beautifying Self-Tanning Lotion -itseruskettaja* antaa iholle vähitellen kaunista hehkua ja kosteuttaa ihoa. Se myös sisältää 92 % ainesosia, joiden alkuperä on luonnossa. Itseruskettajan suloinen tuoksu tuo mieleen kesän.

Vinkit käyttöön:

Käytä raikasta voidetta vartalolla ja kasvoilla. Vältä kulmakarvoja, hiusrajaa ja silmän- sekä huultenympärystä. Pese kädet hyvin käytön jälkeen. Vältä kosketusta veden kanssa kolme tuntia levittämisestä. Jotta sävy olisi tasainen ja kaunis, kuori iho ja kosteuta sitä päivä ennen tuotteen levittämistä.

 *Ei suojaa auringolta.

Sun care

 

Suojaa auringolta ja kosteuttava koostumus

On tärkeää ymmärtää, miten aurinkotuotteet vaikuttavat. Noudata siksi aina tuotteen käyttöohjeita. Mieti myös, mikä suojakerroin sopii juuri sinun ihollesi. Rusketutko nopeasti? Alkaako ihosi punoittaa tai palatko helposti? Vaalea iho ja hiukset ovat usein merkkejä siitä, että tarvitset korkeamman suojakertoimen.

On hyvä tietää, että suojakertoimellinen päivävoide ei ole aurinkosuojatuote. Tämä on tärkeää, jotta voit valita omalle ihollesi sopivan ja omia tarpeitasi vastaavan tuotteen. 

sowimage

Spray Lotion- ja Comfort Lotion -aurinkovoiteillamme on kaksi tulosta: ne kosteuttavat ihoa välittömästi ja antavat tehokasta suojaa UVA- ja UVB-säteilyä vastaan. Näistä raikkaista ja kosteuttavista aurinkotuotteista on saatavilla suojakertoimet SPF 30* (Spray Lotion) tai SPF 30* ja 50** (Comfort Lotion).

*KOOSTUMUS ON HAVAIJIN KORALLIRIUTTOJA KOSKEVAN LAINSÄÄDÄNNÖN MUKAINEN. Laki astui voimaan 2018 (act 104, SB2571 SD2 HD2 CD1)

 **TUOTTEEN KOOSTUMUS KUNNIOITTAA VESIYMPÄRISTÖÄ. Ekologisesti testattu koostumus, kehitetty vesiympäristöä kunnioittaen. Aikuisille.

Käyttöohjeet:

Ravista pulloa. Levitä kasvoille ja vartalolle runsaasti ennen auringossa oleskelua ja sen aikana. Lisää uinnin, ihon kuivaamisen ja hikoilun jälkeen. Pienempi määrä vähentää suojaa.

*Liika aurinko on vaarallista terveydelle, vaikka käyttäisit aurinkosuojatuotetta.

 

 

Miksi valita suojakertoimellinen päivävoide?

Voit suojata arjessa ihoasi tehokkaasti auringon aiheuttamia hapettumisreaktioita vastaan, kun otat käyttöön anti-age-tuotteen, jossa on suojakerroin SPF 30* tai SPF 50**. Jos haluat oikean aurinkovoiteen, joka hillitsee ihon kiiltelyä, valitse Anti-Shine Face Care - SPF 50 kasvoille*. Se suojaa ihoa tehokkaasti UVA- ja UVB-säteilyn aiheuttamilta vaurioilta ja antaa ihon samalla hengittää.

*KOOSTUMUS ON HAVAIJIN KORALLIRIUTTOJA KOSKEVAN LAINSÄÄDÄNNÖN MUKAINEN. Laki astui voimaan 2018 (act 104, SB2571 SD2 HD2 CD1).

**TUOTTEEN KOOSTUMUS KUNNIOITTAA VESIYMPÄRISTÖÄ. Ekologisesti testattu koostumus, kehitetty vesiympäristöä kunnioittaen. Aikuisille.

sowimage

Käyttöohjeet:

Levitä teelusikallisen verran kasvoille ja runsaammin kaulalle. Vältä silmänympärysihoa. Levitä ennen auringossa oleskelua ja toista käsittely kahden tunnin välein sekä uinnin tai ihon kastumisen jälkeen. Pienempi määrä tuotetta vähentää suojaa

*Liika aurinko on vaarallista terveydelle, vaikka käyttäisit aurinkosuojatuotetta.

sowimage

Miksi käyttää after sun -tuotteita? ?

After sun -tuotteiden käyttäminen on tärkeää, sillä ne auttavat palauttamaan ihon pinnan lipidikerroksen ja tekevät ihosta siten yhtenäisemmän. Muista käyttää myös vartalokuorintaa kaksi kertaa viikossa, jotta saisit tasaisemman ja kauniimman päivetyksen.

Suosittelemme myös voidetta After Sun - Moisturizing Lotion 3 in 1. Siinä on vastustamaton monoin tuoksu, ja se rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa. Se sisältää yli 92 % ainesosia, joiden alkuperä on luonnossa, ja hoitaa ihoa auringossa oleskelun jälkeen.

Jos tarvitset anti-age-vaikutteista after sun -tuotetta, ota käyttöön After Sun - Beautifying Anti-Aging Face Care, joka hoitaa ja kosteuttaa ihoa sekä pienentää näkyviä ryppyjä tasoittaen samalla ihoa.

Käyttöohjeet:

After Sun - Moisturizing Lotion 3 in 1 sopii käytettäväksi sekä vartalolla että kasvoilla. After Sun - Beautifying Anti-Aging Face Care sopii kasvoille ja kaulalle. Vältä silmänympärysihoa.

Share

Tuote on lisätty toivelistaan.Katso toivelista.