ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Takaisin

Minkä monoï-öljyn valitsisit?

Oletko kiinnostunut monoï-tuotteista muttet tiedä, minkä öljyn valitsisit? Autamme sinua valinnassasi!

sowimage

Monoï: kesän tähtituotteet

Pidätkö sinäkin ihanista monoï-tuotteista? Ne ovat olleet jo vuosien ajan monien asiakkaidemme suosikkituotteita, sillä niissä on suloinen tuoksu, joka tuo mieleen kesän ja auringon lämmön. Nämä tuotteet vievätkin sinut unelmamatkalle hiekkarannan tunnelmaan.

Ravitsevan kookosöljyn ansiosta tuotteet tekevät ihostasi pehmeän ja kimmoisan, eikä mikään estä käyttämästä niitä koko vuoden ajan. Monoïn ystävät voivat siis nauttia tuotteista hyvällä omallatunnolla koska tahansa ja tuoda arkeen aina ripauksen lomatunnelmaa!

Monoï hoitaa vartalon ihon lisäksi myös hiuksia. Se sopii kaikille hiustyypeille ja auttaa suojaamaan hiuksia uimisen kuivattavalta vaikutukselta. Levitä pisara öljyä hiuslatvoihin ja hiuspituuksiin, ennen kuin menet veteen.

Ole kuitenkin varovainen: monoï-tuotteet eivät suojaa ihoasi auringolta. Ne voivat heleyttää ihon jo päivettynyttä sävyä mutta eivät anna suojaa UV-säteilyä vastaan. Muista siis suojata ihosi aina erikseen aurinkosuojatuotteella.

 

sowimage

Onko valintasi perinteinen ravitseva vartaloöljy vai kosteuttava kuivaöljy?

 Yllä olevassa tekstissä kerrottiin monoï-tuotteiden käytöstä. Nyt on aika valita itsellesi parhaiten sopiva tuote! Onko se ravitseva vartaloöljy vai kuivaöljy? Valinta on aina vaikeaa..

Pidätkö kevyistä ja ihoa kosteuttavista öljyistä, jotka heleyttävät ihoa eivätkä jätä sille rasvaista tunnetta? Valitse siinä tapauksessa Moisturizing Multipurpose Dry Oil. Suihkepulloon pakattu öljy jättää iholle kevyen ja ravitsevan pinnan. Voit levittää öljyä myös hiuksiin, kun haluat lisätä niiden pehmeyttä ja kiiltoa.

Jos pidät enemmän täyteläisistä ja ravitsevista öljyistä, valitse Vartalo- ja hiusöljy. Uusi koostumus sisältää 97 % Tahitin monoï-öljyä. Vartaloöljy pehmentää ihoa ja jättää sille suloisen tuoksun. Voit käyttää öljyä myös naamiona hiuslatvoissa ja -pituuksissa ennen sampoopesua, kun haluat antaa hiuksille lisää kiiltoa.

Tiesitkö, että iltamenoja varten paras valinta on Pearly Moisturizing Oil? Öljy kosteuttaa ja ravitsee ihoa tehokkaasti, ja sen sisältämät helmiäishiukkaset antavat iholle upeaa heleyttä! Voit levittää öljyä myös hiuspituuksiin tehdäksesi niistä kiiltävämmät.

Mikä öljy on suosikkisi? Kerro kommenteissa!

Share

Tuote on lisätty toivelistaan.Katso toivelista.