ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

10 € ALENNUS, kun tilauksesi on 39 € Merkitse koodi AUG10 ostoskoriin. Voimassa 20.8. asti.
Juuri nyt POSTIKULUT 0 €
Yves Rocher
0
Takaisin

Miksi ruiskaunokki?

sowimageEmmanuel Berthier

Viettelevä katse! Kuten muidenkin kasvien, jotka tarvitsevat lisääntymiseen hyönteisiä, ruiskaunokin on oltava pölyttävien hyönteisten nähtävissä. Tämä pieni sininen kukka, jonka kauneus on nimensä veroinen, auttaa meitä suojelemaan ihoamme, mutta miten?

Se auttaa puhdistamaan ihon ja poistamaan meikin hellävaraisesti. Jotkut puhdistavat ihonsa mieluummin vedellä, toiset taas eivät. Ole varovainen puhdistaessasi ihoasi, jotta et häiritse sen luonnollista tasapainoa. Muuten iho voi reagoida tuottamalla lisää kaikkea, mitä yritämme poistaa.

 

sowimageEmmanuel Berthier

Puhdistusrutiini, joka sisältää kasvojen puhdistuksen ja kasvoveden, on hyvä perusta. Herkälle iholle sopivat hyvin misellivedet ja Pur Bleuet -tuotteet. Kaksoisfaasikoostumuksen ansiosta silmämeikinpoistoaine poistaa kaikki meikin jäänteet ​​(jopa vedenkestävän meikin) hellävaraisesti jättämättä iholle rasvaista tunnetta. Mutta mikä on ruiskaunokin salaisuus?

Tätä pientä kukkaa on kasvatettu luonnonmukaisesti 90-luvun alusta lähtien pelloillamme La Gacillyssa, Ranskan Bretagnessa (Yves Rocher'lla on nyt UEBT-sertifikaatti). Ruiskaunokin manuaalisen sadonkorjuun jälkeen kukkiva yläosa (kukat, lehdet ja varret) irrotetaan mekaanisesti, kuivataan ja tislataan. Tämän prosessin loppuvaiheessa saatua kukkaisvettä käytetään rauhoittavien ominaisuuksiensa vuoksi ruiskaunokkia sisältävissä tuotteissamme.

 

sowimageDominique Rolland

Miten poistat meikin?

Share