This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Saat VALINNAISEN TUOTTEEN tilaajalahjaksi koodilla SUMMER22. Voimassa 24.5. asti.
Yves Rocher
0
Takaisin

Meillä on vastaus hiuksia koskeviin kysymyksi

Mietityttääkö hiusten pesu, värin säilyminen tai hiusten haaroittumisen estäminen? Kerromme kaikki hyvät hiustenhoitovinkit, jotka sinun kannattaa ottaa käyttöön!

1) Ovatko 2 in 1 -tuotteet yhtä tehokkaita kuin erilliset tuotteet? 

2 in 1 -tuotteiden etu on, että ne auttavat säästämään aikaa yhdistämällä puhdistavat ja hoitavat ainesosat. Nämä tuotteet ovat erittäin käteviä, jos haluat säästää tilaa matkalaukussa tai arkesi on kiireistä eikä sinulle jää paljon omaa aikaa.

Tehokkaan tuloksen saavuttamiseksi suositellaan kuitenkin erillisten, tiettyä tarkoitusta varten kehitettyjen tuotteiden käyttöä. Tuotteiden koostumukset on räätälöity haluttuun käyttöön: puhdistava sampoo vaikuttaa välittömästi, kun taas ravitsevat hoitoaineet ja hiusnaamiot vaativat pidemmän vaikutusajan maksimaalisen tehokkuuden varmistamiseksi.

 

Ratkaisumme: Kuten ihotyyppejä, myös hiustyyppejä on useita erilaisia. Jotta hiuksesi säilyttäisivät kiiltonsa ja kauneutensa, filosofiamme on yksinkertainen: anna itsellesi aikaa ja käytä sopivia, omaa hiustyyppiäsi varten räätälöityjä hiustuotteita. Parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi suosittelemme erillisten tuotteiden käyttöä, jotta jokainen koostumus vaikuttaisi mahdollisimman tehokkaasti ja omalta osaltaan hiuksia kaunistaen!

sowimage

2) Mikä on hoitoaineen ja hiusnaamion ero?

Hoitoaineella ja hiusnaamiolla on erilaisia ​​ominaisuuksia, vaikka molemmat hoitavat hiuksia. Hoitoaineella vältetään takkuiset hiukset, kun taas naamio on syvävaikutteisempi (kasvivoi- ja -öljypohjaisten koostumusten ansiosta).

Ratkaisumme: hoitoainetta voidaan käyttää säännöllisesti sampoopesun jälkeen. Täyteläisempiä hiusnaamioita voidaan käyttää kerran tai kahdesti viikossa, jotta hiukset eivät alkaisi tuntua liian raskaita.

sowimage

3) Miten voin hoitaa värjättyjä/vaalennettuja hiuksia?

Vesi on hiusten paras ystävä, kun on kyse epäpuhtauksien poistamisesta hiuksista. Vesi kuitenkin saa samalla hiuksesi haalistumaan. Pesujen myötä värjätyt hiukset muuttuvat vähitellen sameammiksi. Kestoväriaineet muuttavat hiuskuituja kemiallisesti huokoisemmiksi ja hauraammiksi. Tarvitset siksi mietoa sampoota, jotta kuitu ei vahingoittuisi liikaa. Olemme kehittäneet miedompia, sulfaatittomia sampoita erityisesti haurastuneiden hiusten tarpeisiin. Hiusten vahvistamiseksi ja värin suojaamiseksi suosittelemme värjätyille hiuksille kehitettyjä hoitavia tuotteita.

Ratkaisumme: Vältä ensinnäkin hiusten pesemistä liian usein, sillä se johtaa hiusten värin haalistumiseen. Käytä mietoa shampoota, joka suojaa hiuskuituja ja auttaa vahvistamaan niitä. Suosittelemme myös luonnollisesti suojaavien tuotteiden käyttöä: ne jättävät suojakerroksen hiusten pintaan ja vaikuttavat värin haalistumista vastaan.

sowimage

4) Koska on aika vaihtaa sampoota? 

 

On tärkeää valita sampoo, joka on räätälöity hiustyypillesi: vaurioitunut, hieno, paksu, suora, kihara, rasvoittuva, kuiva jne. Jos hiuksesi ovat:

- Luonnolliset (ei värjätyt): käytä sampoota, joka hoitaa hiuksiasi ja parantaa niiden ulkonäköä.

- Kaupunkiympäristössä: valitse ilman epäpuhtauksia vastaan vaikuttava sampoo, jolla on suojaava vaikutus.

- Ohuet ja vaurioituneet: vältä liian raskaita tuotteita, jotka voivat vähentää tuuheutta ja tehdä hiuksista rasvaiset.

- Kuivat ja vaurioituneet: panosta ravitsevaan, korjaavaan sampoohon.

- Elinvoimattomat mutta eivät vaurioituneet: panosta kirkastavaan, kiiltoa antavaan tai ilman epäpuhtauksia vastaan vaikuttavaan sampoohon.

Sampoota kannattaa vaihtaa monistakin syistä: esimerkiksi eri vuodenaikojen ja hormonaalisten muutosten takia, sillä ne vaikuttavat hiuspohjan rasvoittumiseen. Ilman epäpuhtaudet ovat myös selkeä hiuksia rasittava tekijä.

Ratkaisumme: Vaihda sampoota, kun huomaat, että hiukset menettävät kiiltoaan tai tuuheuttaan.

 

sowimage

5) Kuinka monta kertaa viikossa minun pitäisi pestä hiukseni?

Hiustyyppisi vaikuttaa siihen, miten usein hiukset on pestävä. Esimerkiksi ohuilla hiuksilla on taipumus rasvoittua ja likaantua nopeammin. Toisaalta paksuihin ja kiharoihin hiuksiin liittyy usein rasvoittuva hiuspohja, mikä johtaa siihen, että hiuspituudet kuivuvat. Mitä useammin hiukset pestään, sitä enemmän kuitujen pinta vaurioituu ja hiukset muuttuvat kuiviksi. Suosittelemme siksi, että käytät mietoa sampoota, jos peset hiuksiasi päivittäin.

Ratkaisumme: Ensimmäinen sääntö on käyttää hiustyypillesi sopivia tuotteita! Valitse siis itsellesi parhaiten sopiva sampoo, joka auttaa sinua myös välttämään hiusten pesemistä liian usein.

6) Voinko mennä ulos hiukset märkinä? 

 

Terveitä hiuksia ympäröi hydrolipidikerros, joka koostuu hiuskuitujen ylimmästä keratiinikerroksesta. Kun hiukset kastuvat, tämä kerros aukeaa ja kuitu turpoaa, muuttuen huokoiseksi ja alttiiksi ulkoisille tekijöille. Märät hiukset ovat siis alttiimpia ulkoisille rasitteille kuin kuivat.

Ratkaisumme: on parasta varmistaa, että hiukset ovat kuivat, ennen kuin lähdet päivän menoihin.

sowimage

7) Uin uima-altaassa useita kertoja viikossa. Kuinka suojaan hiukseni? 

Uimalakki on ainoa tapa suojata hiuksia kloorivedeltä, jolla on hiuksia voimakkaasti kuluttava vaikutus. Tässä tapauksessa sinun on pestävä hiukset usein, joten suosittelemme käyttämään mietoa sampoota ja välttämään huuhtelua liian kuumalla vedellä, sillä se voi kuluttaa hiuksiasi lisää.

Ratkaisu: Uimalakki on hieno ratkaisu klooriveden hiuksia rasittavien vaikutusten ehkäisemiseen. Jos uit paljon, pese hiukset heti uinnin jälkeen miedolla sampoolla.

 

sowimage

8) Mikä ero on lyhyiden tai pitkien hiusten hoidossa?

Pitkät hiukset kärsivät luonnollisesti enemmän vaurioita, jotka liittyvät hiusrutiiniin, pesuun, kuivaukseen, kitkaan ... Siksi on välttämätöntä säilyttää se ja käyttää säröilyhoitoa sen suojaamiseksi murtumiselta; korjaava hoito vinkkejä niiden lujittamiseksi, lipidikalvon palauttamiseksi pinnalle ja tasoittaen kuidun vaa'at.
Lyhyet hiukset eivät saa olla vanhenevia ja ansaitsevat myös huomion. He arvostavat pesemistä miedolla shampoilla ja suojaamista hoitoaineella tai hoidolla kerran tai kahdesti viikossa.

Vastaus: Pitkät hiukset vaativat luonnollisesti enemmän hoitoa kuin lyhyet hiukset, koska ne ovat alttiimpia päivittäiselle aggressiolle. Älä kuitenkaan unohda hiusrutiiniasi, jos sinulla on lyhyet hiukset! Asianmukaisen hoidon avulla he vain loistavat kauneudella!