This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Saat VALINNAISEN TUOTTEEN tilaajalahjaksi koodilla SUMMER22. Voimassa 24.5. asti.
Yves Rocher
0
Takaisin

Meikkaa luontoa vaalien

Tutustu tarkemmin vastuullisiin sitoumuksiimme ja siihen, kuinka valmistamme meikkejä, joiden vaikuttavat ainesosat ovat 100 % luonnollisia.

100 % kasvipohjaiset vaikuttavat ainesosat

Pidämme eläimistä ja olemme siksi päättäneet luoda kasvipohjaisia ​​tuotteita – sama koskee meikkejämme! 

Itse asiassa ainoa tuotteissamme käytetty eläinperäinen ainesosa on mehiläisvaha, joka on eläinperäinen johdannainen. Käytämme mehiläisvahaa vain 12 %:ssa tuotteistamme, pääasiassa huulipunissa ja ripsiväreissä. Sen tarkoituksena on luoda täyteläinen ja miellyttävä koostumus maksimaalisen käyttömukavuuden saavuttamiseksi. Mehiläisvaha myös helpottaa huulipunan levittämistä.

sowimage

Tuotteemme eivät sisällä karmiinia 

Onko huulipunavalintasi Grand Rouge Mat vai Rouge Vertige? Oli valintasi kumpi tahansa, noudatamme valmistuksessa samoja periaatteita.

Huulipunamme eivät sisällä kokenillikarmiinia (cochineal carmine), kosmetiikkateollisuudessa paljon käytettyä ainesosaa. Kokenillit ovat pieniä kirvoja, jotka tuottavat karmiinihappoa suojautuakseen saalistajilta. Aineesta tuotetaan punaista väriä, jota kutsutaan myös karmiiniksi. Tunnetko olosi helpottuneeksi? Älä lopeta lukemista, sillä meillä on vielä enemmän kerrottavaa! 

Jotta huulesi pysyisivät kauniina ja pehmeinä, olemme lisänneet huulipuniimme vaikuttavia kasvipohjaisia ainesosia, kuten kameliaöljyä, karitevoita ja kirsikkaöljyä…

sowimage

 

Kasvipohjaiset vaikuttavat ainesosat 

Luonnolliset koostumuksemme on suunniteltu antamaan sinulle ja ihollesi tehokasta hoitoa.

Suosikkimeikkivoiteemme Super Mat Foundation sisältää esimerkiksi mattavaikutteista ja tasapainottavaa vuohennokan juurta! Comfort Cream Foundation sisältää tuhannen ruusun öljyä, jolla on ihosoluja uudistava vaikutus. Yhden ruusuöljykilon valmistukseen tarvitaan tuhat damaskonruusun kukkaa. 

 

sowimage

 

 

Aasialainen riisiuute

Luomiväripalettimme sisältävät aasialaista riisiuutetta, jossa on runsaasti kasvipohjaista inositolia.

Sexy Pulp -ripsiväri muotoilee ripset ja antaa niille upeaa tuuheutta karnaubavahan ansiosta! 

 

sowimage

 

Entäpä meikkisiveltimemme? 

Meikkisiveltimemme on valmistettu synteettisistä harjaksista. Puinen varsi on peräisin kestävästi hoidetusta metsästä. Otat siis itseä hemmotellessasi samalla huomioon kasvi- ja eläinkunnan hyvinvoinnin. Kauneudenhoitotuotteissa on mielestämme olennaista, että ne vaalivat sekä sinun kauneuttasi että planeettaa, jolla elämme!

 

sowimage

Plant for the Planet 

Tiesitkö, että kesäkuussa istutamme puun jokaista myytyä tuotetta kohden? Vuonna 2007 Yves Rocher käynnisti Planet for the Planet -kampanjan, jossa on istutettu jo yli 85 miljoonaa puuta. Yves Rocher on laajentanut tavoitetta ja istuttaa 100 miljoonaa puuta vuoteen 2020 mennessä. Liity mukaan ja tee kanssamme maailmasta vihreämpi!

Mikä on suosikkituotteesi?