ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Takaisin

Korosta ihon luonnollista hehkua!

Mitä ajattelisit, jos saisit kuulla meikkivoiteesta, joka suojaa ihoa ilman epäpuhtauksilta? Saattaa kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta. Me olemme kuitenkin tosissamme!

sowimage

Miten ihoa voi heleyttää?

Ilmassa on paljon epäpuhtauksia, jotka voivat vaikuttaa ihoon ja tehdä sen sävystä samean. Yves Rocher on siksi kehittänyt ihoa raikastavan ja heleyttävän meikkivoiteen Radiance Revealing Anti-pollution 10h Foundation.

Miksi tämä meikkivoide sitten on niin hyvä? Se antaa iholle suojaa ilman epäpuhtauksia vastaan ja tekee ihosta raikkaamman. Meikkivoiteesta on lisäksi saatavilla 16 sävyä värimaailmoista roosa, beige, kullanhohtoinen ja tummanruskea.

Löydät siis varmasti juuri omalle ihollesi sopivan sävyn! Meikkivoiteen aphloïaa sisältävä koostumus tasoittaa ja heleyttää ihoa luonnollisesti. Madagaskarilainen aphloia-kasvi on tunnettu ainutlaatuisista korjaavista ja suojaavista ominaisuuksistaan. Se onkin täydellinen ainesosa suojaamaan ihoasi ulkoisilta rasitteilta!

sowimage

Raikkaan heleä look

Haluatko tuoda iholle kuulautta? Neuvomme, miten teet ihostasi kauniin heleän pitkäkestoisesti.

1/ Levitä iholle ensin kasvovoide ja sen imeydyttyä Illuminating Primer. Näin meikkisi pysyy siistinä koko päivän!
2/ Annostele seuraavaksi heleyttävää meikkivoidetta otsaan, nenälle, leukaan ja poskille ja sivele sitä ohueksi kerrokseksi hiusrajaa, poskia ja kaulaa kohden. Häivytä huolellisesti, jotta rajoja ei synny. 
3/ Sivele seuraavaksi peitepuikkoa High Coverage Luminous Concealersilmänalusiin ja ihon pikku virheisiin, kunnes silmänympärysiho alkaa näyttää kauniin tasaiselta ja heleältä.
4/ Levitä seuraavaksi puuteri Fixing Blurring Loose Powder. Hienonhieno ja höyhenenkevyt puuteri silottaa ihon pintaa ja tasoittaa huokosia kiinnittäen samalla meikin. Se näyttää iholla täysin luonnolliselta ja sopii kaikille ihonväreille!
5/ Lisää iholle vielä lopuksi kaunista hehkua korostuspuikolla Highlighter Stick, jos pidät voidemaisista tuotteista, tai hohtopuuterilla Radiant Illuminating Duo, jos olet puuterimaisten koostumusten ystävä.

Voilà! Nyt sinä ja ihosi säteilette upeaa heleyttä!

Haluatko kokeilla uutta meikkivoidetta? Odotamme innolla kommenttejasi!

Share

Tuote on lisätty toivelistaan.Katso toivelista.