ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Takaisin

Kiitos Äiti Maa!

Yves Rocher’n joulukauden teema on tänä vuonna luonto. Olemme vakuuttuneita siitä, että se on todellakin kaikkein arvokkain lahja. Oletko sinä samaa mieltä?

Luonto on hyvinvoinnin lähde:

Kävely metsässä

Haluaisitko joskus paeta kaupunkiarjen stressiä ja epäpuhdasta ilmaa? Tarvitsetko tauon digimaailmasta ja kaikesta tekniikasta? Ei ole mitään rentouttavampaa kuin kävely metsässä. Silloin voit nauttia kaikesta luonnon tarjoamasta kauneudesta. Japanilaiset kutsuvat metsäkävelyitä "metsäuinniksi" eli ”Shinrin-yokuksi”. Se on japanilaisen lääketieteen maailmassa suosittu ja tunnettu termi, ja kokemuksella on todistettu rauhoittava vaikutus.

Kävele metsässä hitaasti, jotta herättäisit kaikki aistisi miellyttävästi. Alat vähitellen tuntea yhteyden luontoon ja voit keskittyä kaikkiin sen rentouttaviin ääniin. Huomaa kaikki kauniit värit ympärilläsi ja nauti vihreän, ruskean ja keltaisen eri sävyistä. Kuuntele lintujen laulua ja hengitä luonnon raikasta tuoksua. Anna luonnon ohjata itseäsi ja rentoudu rauhassa ja hiljaisuudessa. Anna itsellesi aikaa olla läsnä.

sowimage

Ryhdy puunhalaajaksi

Jos et asu metsän lähellä tai olet liian kiireinen ehtiäksesi sinne, voit kokeilla puiden halaamista, sillä se on tehokas tapa lievittää stressiä. Valitse inspiroiva puu mieluiten hiljaisesta ja syrjäisestä paikasta, jossa ei ole häiriötekijöitä. Sulje silmäsi ja halaa puunrunkoa. Anna sormiesi päästä kosketuksiin puun kuoren kanssa ja tunne sen lämpö käsissäsi. Tarkastele puun hiljaista läsnäoloa ja virkistävää energiaa hetken ajan. Tiedämme, että tämä saattaa kuulostaa hiukan oudolta – mutta uskalla kokeilla, niin näet, toimiiko se kohdallasi.

sowimage

Kuuntele veden ääntä

Emme ehkä tule aina ajatelleeksi, että virtaavan veden ääni rentouttaa erittäin tehokkaasti. Kohtaamme arkielämässä usein stressaavia ääniä, kuten liikenteen melua tai matkapuhelimen soittoääniä. Kuuntelemalla virtaavan veden ääntä voit luoda miellyttävän yhteyden luontoon. Kehomme muistuttaa meitä syvästä yhteydestä luonnon elementteihin, jotka lisäävät hyvinvointiamme. Luonnon ääniä käytetään usein rentoutumisen ja meditaation yhteydessä.

sowimage

uskomattoman kaunista luontokohdetta, jotka todistavat, että luonto on lahjoista arvokkain: 

 

Taiga (Pohjois-Kanada, Venäjä, Skandinavia, Suomi ja Itä-Siperia)

Taiga eli boreaalinen metsävyöhyke on biologiselta monimuotoisuudeltaan ja kooltaan ainutlaatuinen elinympäristö. Havupuut (kuuset ja männyt) sekä lehtipuut (koivu ja leppä) kasvavat lähes 40 000 neliökilometrin laajuisella alueella, joka ulottuu Skandinaviasta Itä-Siperiaan ja Pohjois-Venäjälle. Samantyyppinen metsä ulottuu myös yli 2 000 neliökilometrin alueelle Pohjois-Kanadassa. Metsät vaativat jatkuvaa suojaa ja vaalimista, sillä ne edustavat noin kolmannesta maapallon pinta-alasta.

sowimage

Shibazakura-niityt (Japani)

Huhtikuun puolivälistä toukokuun alkuun Fuji-vuorta peittää 800 000 sammalleimua. Vaaleanpunaiset, violetit ja valkoiset kukat ovat levittäytyneet Japanin korkeimman huipun kupeeseen. Kukat ovat tärkeä osa japanilaista kulttuuria, ja joka vuosi tässä näyttävässä paikassa pidetään yksi Japanin suurimmista kukkafestivaaleista.

sowimage

Tianzi-vuoret Zhangjiajiessa (Kiina)

Etelä-Kiinassa sijaitsevassa Zhangjiajien kansallispuistossa on erittäin korkeita ja hyvin ainutlaatuisia kalkkikivivuoria. Korkeimmat huiput kohoavat yli 1 200 metrin korkeuteen. Ajan myötä paikasta on tullut täysin ainutlaatuinen maapallollamme, ja vuorilla on paljon erilaisia kukkia, puita, pensaita ja lintuja.

sowimage

Chamarelin seitsenväriset hiekat (Mauritius)

Tämä poikkeuksellinen geologinen muodostuma sijaitsee Mauritiuksen eteläosassa, Chamarelin kylän lähellä. Vulkaanista tuhkaa ja mineraaleja sisältävissä hiekkadyyneissä on seitsemän värisävyä ruskean, okran, vaaleanpunaisen, violetin ja oranssin vivahteissa. Ilmiö, jossa värit vaihtuvat päivittäin, on sekä vaikuttava että ainutlaatuinen.

sowimage

Millainen suhde sinulla on luontoon? Kerro kokemuksistasi kommenteissa.

Share

Tuote on lisätty toivelistaan.Katso toivelista.