ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Takaisin

Kauneutta ympäristöä unohtamatta

Tavoitteemme on kehittää kauneustuotteita vastuullisesti ja kestävän kehityksen periaatteiden mukaan.

sowimage

Ekosuunniteltu tuotevalikoima

Yves Rocher’n ekosuunnittelu kattaa tuotteiden koko elinkaaren: kasvien viljelyn, vaikuttavien ainesosien valitsemisen ja erottamisen kasvista, tuotteiden valmistuksen ja tuotepakkaukset sekä sen, miten asiakkaat käyttävät tuotteita.

Tuotteemme on kehitetty ekosuunnittelun periaatteita noudattaen:

  • Valitsemme oikeat ja eettisestä näkökulmasta parhaat ainesosat suosimalla vastuullisia ja kestäviä raaka-ainehankintoja.
  • Käytämme ainesosien valmistuksessa ”puhtaimpia ja vihreimpiä" menetelmiä rajoittaaksemme toimintamme ympäristövaikutuksia.

Olemme kasvipohjaisen kauneudenhoidon asiantuntijoita ja lisäämme tuotteisiimme juuri oikean määrän vaikuttavia ainesosia vastataksemme asiakkaidemme ihon tarpeisiin. Työskentelemme jatkuvasti löytääksemme täydellisen tasapainon tehokkuuden, miellyttävyyden, hellävaraisuuden ja edullisuuden välillä.

Tavoitteemme on lisätä luonnosta peräisin olevien ainesosien osuutta tuotteissamme ja säilyttää samalla tuotteiden tehokkuus ja miellyttävyys. Voimmekin ylpeänä todeta, että 94 % tuotteidemme ainesosista on peräisin luonnosta!

sowimage

...ihon tasapainoa kunnioittaen...

Olemme kehittäneet hellävaraisia tuotteita keskittyen erityisesti ihon pH-arvoon. On tieteellisesti todistettua, että tasapainoinen mikrobiomi edistää ihon hyvinvointia. Olemme siksi lisänneet uusiin tuotteisiimme

*Ei koske puhdistusliinoja, Pure Camomille -tuotteita eikä Pur Bleuet Express Makeup Remover -silmämeikinpoistoainetta.

 

sowimage

...ja ympäristövaikutuksia rajoittaen.

Vastuullinen valmistaja huomioi myös, mitä ympäristövaikutuksia tuotteella on käytön aikana ja sen jälkeen. Biohajoavuus on meille tärkeä tekijä. Valitsemme helposti biohajoavia ainesosia rajoittaaksemme vaikutuksia, joita tuotteilla on ympäristöön ja vesistöihin.

Arvioimme siksi kaikkien ainesosiemme ja pois huuhdeltavien tuotteiden biohajoavuuden. Uuden ihonhoitosarjamme pois huuhdeltavien tuotteiden biohajoavuus onkin vähintään 96 %!

Lisäbonus: Yves Rocher'n tutkijoiden asiantuntemus

Meille kauneus ei ole pelkästään luonnollisuutta ja ainesosien jäljitettävyyttä. Yves Rocher’lla kauneustuotteet kuvastavat arvojamme ja yhteyttämme luontoon. Kunnioitamme luontoa viljellessämme kasveja ja käyttäessämme niitä tuotteidemme ainesosina. Se on tapamme tarjota upeita luonnon antimia asiakkaillemme.

Luonto on yhteistyökumppanimme, ja kauneustuotteemme muodostavat yhteyden ihmisen ja luonnon välille. Viljelemme esimerkiksi kamomillaa, ruiskaunokkia, kehäkukkaa, piparminttua ja tetraselmis-mikrolevää luontoa kunnioittaen.

sowimage

Yves Rocher -tuotemerkin kotipaikassa La Gacillyssa voi aistia tasapainon ihmisen, ympäristön ja taloudellisen kehityksen välillä. Se muodostaa runsaan ekosysteemin. Asiantuntijamme kehittävät jatkuvasti vastuullisia ja kestäviä innovaatioita ja luovat luonnolliseen kehitykseen perustuvan ekosysteemin, jossa ihminen ja luonto elävät tasapainossa toistensa ja muiden tekijöiden kanssa. Yves Rocher’n tiimi suhtautuu tehtäväänsä vaativasti ja peräänantamattomasti. Siksi voimme taata aina ainesosiemme jäljitettävyyden, turvallisuuden ja vastuullisuuden kolmen periaatteen avulla:

sowimage

1. Kestävät ainesosahankinnat: Olemme viljelleet kamomillaa, ruiskaunokkia, kehäkukkaa ja piparminttua jo vuosien ajan omilla luomupelloillamme La Gacillyssa. Tetraselmis-mikrolevä puolestaan on peräisin yhteistyökumppanilta, joka kasvattaa vesikasveja Morbihanin lahden läheisyydessä.

2. Kasvimaailman suojeleminen: Viljelemme neljää ikonista kasvia La Gacillyssa kestävällä ja luonnonmukaisella menetelmällä, tasapainossa luonnon monimuotoisuuden ja ympäristön kanssa. Tetraselmis-mikrolevät viljellään vastuullisesti bioreaktoreissa.

3. Luonnon kunnioittaminen: Kasviemme viljely- ja sadonkorjuumenetelmät sekä mikrolevien kasvatusmenetelmät on valittu tarkoin. Kasvipohjaisen kauneuden tutkijamme ovat valinneet ne, jotta saisimme tuloksena ihanteellisia vaikuttavia ainesosia luonnon monimuotoisuutta ja ympäristöä unohtamatta.

Share

Tuote on lisätty toivelistaan.Katso toivelista.