This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Saat VALINNAISEN TUOTTEEN tilaajalahjaksi koodilla SUMMER22. Voimassa 24.5. asti.
Yves Rocher
0
Takaisin

Kauneusrutiini ilman epäpuhtauksia vastaan

Iho ja hiukset altistuvat päivittäin ilman epäpuhtauksille. Tästä saat parhaat vinkkimme puhdistavaan detox-hoitoon!

sowimage

Suojaa ihoa ilman epäpuhtauksilta

Tiesitkö, että ilmassa voi olla pienten saastehiukkasten lisäksi myös tupakansavua, pölyä ja pakokaasuja? Kaikki nämä tekijät rasittavat ihoa ja hiuksia. Kasvipohjaisen kauneudenhoidon asiantuntijamme ovat valinneet ratkaisuksi tähän ongelmaan kaksi tehokasta kasvipohjaista ainesosaa, aphloian ja moringan.

Aphloia on Madagaskarilta peräisin oleva kasvi, jolla on ainutlaatuisia korjaavia ja suojaavia ominaisuuksia. Toinen vaikuttava ainesosa, moringan siemenet, on proteiinipitoinen ja sillä on puhdistavia ominaisuuksia.

Lue artikkelimme aphloian ominaisuuksista, jos haluat tietää lisää tästä ainutlaatuisesta kasvista.

sowimage

Heleä iho koko päivän…

Ilmansaasteet kiihdyttävät ihon vanhenemista. On siis hyvä ottaa käyttöön puhdistavaa aphloiaa sisältävät tuotteet.

1 / Puhdista kasvot haalealla vedellä ja puhdistusgeelillä Daily Exfoliating Cleanser, joka poistaa iholta epäpuhtaudet ja saastehiukkaset.  
2 / Kasvot kaipaavat aamuisin myös kosteutusta. Levitä iholle ensin muutama pisara seerumia Double Action Essence ja seuraavaksi päivävoide Restructuring Day Care - Dry Skin. Detox-vaikutus* puhdistaa ihon ja tekee siitä upean heleän. Myös rypyt pienentyvät**.
3 / Viimeinen vaihe virheettömään ihoon on meikkivoide. Ota käyttöön Radiance Revealing Anti-pollution 10h Foundation! Se vaikuttaa ilmansaasteita vastaan, pysyy siistinä 10 tuntia ja tekee ihosta rikkaan, tasaisen ja heleän.

* Käyttäjätesti, 110 naista, 28 päivää.
** Kliininen testi, 22 naista. Ryppyjen tilavuus pieneni välittömästi noin 11 %.

sowimage

…ja koko yön!

Illalla on erilaisten kauneudenhoitorutiinien aika. Iho kaipaa iltaisin puhdistusta ja kosteutta, jotta se pysyisi raikkaana ja elinvoimaisena. Jos käytät vedenkestävää meikkiä, puhdistusöljy sopii paremmin kuin perinteinen meikinpuhdistaja.

Kun käytät puhdistusöljyä Waterproof Cleansing Oil, se poistaa tehokkaasti meikin jäänteet ja epäpuhtaudet jättämättä iholle rasvaista tunnetta. Jos meikkisi ei ole vedenkestävää, Micellar Cleansing Water riittää hyvin puhdistamaan koko kasvosi. Ilta on ihanteellista aikaa tarjota iholle siltä puuttuvia tehoaineita.

Valitse siis oikeat ihonhoitotuotteet! Tarjoa iholle kosteutta ja kasvipohjaisia tehoaineita seerumilla Double Action Essence. Viimeistele ihonhoitorutiinit käyttämällä kasvonaamiota Detoxifying Flash Mask kaksi kertaa viikossa, jotta ihostasi tulisi upean heleä!

sowimage

Puhtaat ja hyvinvoivat hiukset!

Ilmansaasteet vaikuttavat hiuksiin. Vaikka osa epäpuhtauksista poistuu harjatessa, hiukset on hyvä suojata ulkoisilta rasitteilta myös hoitotuotteilla. Tästä saat vinkkejä hiustenhoitoon:

1 / Puhdista hiukset kunnolla ja poista epäpuhtaudet sampoolla Anti-Pollution - Detox Micellar Shampoo.
2 / Levitä sen jälkeen hoitoaine Anti-Pollution - Protective Shield Conditioner, joka tekee hiuksista helposti kammattavat ja suojaa niitä saastehiukkasilta.
3 / Tehosta vaikutusta kiiltoa antavalla huuhteluetikalla Shine - Rinsing Vinegar. Se poistaa myös kalkin jäämät!

Muista hieroa hiuspohjaan kuorinta-ainetta Anti-Pollution – Oxygenating Scrub 1–2 kertaa viikossa ennen sampoopesua. Se puhdistaa hiuspohjan ja poistaa hiuksista saastehiukkasia sekä talia.

Oletko käyttänyt kauneustuotteitamme, jotka vaikuttavat ilman epäpuhtauksia vastaan? Kerro kommenteissa!