ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Takaisin

Kaikki mitä haluat tietää vegaanisista meikkivoiteista

sowimage

Täältä löydät vastaukset kaikkiin kysymyksiisi hoitavista meikkivoiteista

- Miten meikkivoiteita on muutettu?

Olemme korvanneet valikoimamme meikkivoiteet uusilla ja paremmilla vegaanisilla tuotteilla. Tuotteet sisältävät nyt mahdollisimman paljon ainesosia, joiden alkuperä on luonnossa. Olemme myös lisänneet sävyjen määrää, jotta löydät niiden joukosta itsellesi parhaiten sopivan. Uusi Flawless Skin Foundation sisältää 98 % ainesosia, joiden alkuperä on luonnossa: esimerkiksi kosteuttavaa viikunapäivikin soluvettä sekä vahvistavaa luonnonmukaista kamomillaa. Uusi koostumus syntyi, kun yhdistimme entisten Flawless Skin Foundation- ja Comfort Cream Foundation -meikkivoiteiden koostumukset. Uusi meikkivoide tekee ihostasi kauniin tasaisen koko päivän ajaksi.

Super Mat Foundation -meikkivoiteeseen ei ole vielä tehty muutoksia. Sen sisältöä muutetaan kuitenkin muutaman kuukauden päästä, jotta ihosi saisi entistä kevyemmän mattatuloksen. Uusi koostumus sisältää tasapainottavaa boreal tea -jauhetta, silottaa ihoa ja auttaa peittämään epätasaisuuksia.

Full Radiance -meikkivoide korvaa Radiance Revealing Anti-pollution 10h -meikkivoiteen. Sen aphloiaa sisältävä koostumus vaikuttaa ilman epäpuhtauksia vastaan, korostaa ihon heleyttä ja antaa iholle suojaa UV-säteitä vastaan. Iho pinta silottuu ja tasoittuu, ja ihon luonnollinen heleys elpyy. Ihosi alkaa tuntua päivä päivältä raikkaammalta ja heleämmältä.

sowimage

- Vastaavatko uudet ja vanhat koostumukset toisiaan?

Olemme säilyttäneet samat sävyt (muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta) ja lisänneet myös uusia. Tämä tarkoittaa, että voit käyttää jatkossakin suosikkisävyjäsi. Jos etsit uutta vaihtoehtoa kesään tai talveen, älä epäröi kokeilla uutta värisävyä. Esimerkiksi Flawless Skin -meikkivoiteesta on nyt saatavilla 30 sävyä eli tuplasti enemmän kuin aiemmin.

 

sowimage

- Miten selvitän, mikä sävy sopii itselleni parhaiten?

Tuotteita ja sävyjä on paljon. Miten voit löytää helposti omalle ihollesi sopivan sävyn?

  • Jos ihosi on vaalea ja palaa helposti auringossa, sinulle sopii vaaleanpunainen sävy.
  • Jos ihosi on vaalea mutta ruskettuu parin auringossa vietetyn päivän jälkeen, sinulle sopiva sävy on beige.
  • Jos ihosi on hieman oliivinsävyinen ja se ruskettuu vain muutaman auringossa vietetyn päivän jälkeen, sinulle sopii kullanhehkuinen sävy. 
  • Jos ihosi on tumma ja siinä on kelta- tai punasävyisiä vivahteita, sinulle sopivat tummanruskeat sävyt.
sowimage

- Puutereiden, peitevärien ja korostusvärien pakkaukset ovat muuttuneet. Ovatko koostumuksetkin uudistuneet?

Tuotteet ovat samoja kuin ennenkin, mutta niiden pakkaukset ovat uudistuneet. Pakkaukset on valmistettu paperista, joka on peräisin kestävästi hoidetuista metsistä. Olemme vähentäneet muovin kulutusta vuoden 2021 aikana 54 tonnia pakkaamalla meikkituotteet paperipohjaisiin pakkauksiin!

 

 

sowimage

- Mitä eroa on tuotteilla Color Corrector, Concealer ja High Coverage Concealer?

Kaikki kolme tuotetta auttavat peittämään läiskiä tai ihon pikku värivirheitä, mutta niillä on eri tehtävät.

Värillinen Color Corrector -peitepuikko auttaa neutralisoimaan ihon värin epätasaisuuksia helposti vastaväriä käyttämällä. Et joudu enää peittämään tummia silmänalusia, läiskiä tai punoitusta runsaalla peitevoidekerroksella. Kun olet neutralisoinut värin epätasaisuudet Color Corrector peitepuikolla, tasoita ihon sävyä seuraavaksi meikkivoiteella tai tavallisella peitepuikolla.

Kuten varmasti jo arvasitkin, Concealer Stick -peitepuikko tekee ihon sävystä tasaisen ja peittää pikku virheitä. Sitä voi käyttää pelkästään tai meikkivoiteen kera. Voidemainen peitepuikko antaa kestävän tuloksen eikä keräänny juonteisiin ja ryppyihin.

The High Coverage Concealer korostaa silmiä ja häivyttää tummia silmänalusia. Sen kevyt koostumus on nestemäisempi kuin perinteisellä peitepuikolla, joten se kirkastaa silmänalusia tuntumatta liian raskaalta. Voit siis jättää hyvästit väsyneen näköisille silmille!

sowimage

- Miten Radiance Primer -meikinpohjustajaa käytetään?

Heleyttävää Radiance Primer -pohjustajaa voidaan käyttää kahdella tavalla. Voit levittää sen iholle kosteusvoiteen jälkeen ja ennen meikkivoidetta. Valmistele ihoa meikkivoiteelle levittämällä pohjustaja tasaisesti sormella, meikkisiveltimellä tai sienellä. Jos haluat luoda iholle mattapinnan mutta lisätä kuitenkin hieman heleyttä, voit levittää pohjustajaa vain kasvojen ulkoneviin kohtiin, joista valo heijastuu luonnollisesti, eli otsaan, nenänselkään ja poskipäihin.

 

sowimage

Share

Tuote on lisätty toivelistaan.Katso toivelista.