This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Saat VALINNAISEN TUOTTEEN tilaajalahjaksi koodilla SUMMER22. Voimassa 24.5. asti.
Yves Rocher
0
Takaisin

Ihonhoitorutiinit kaikille ihotyypeille

sowimage

Hyväkuntoinen iho kasvojen hoidolla? Kauniin ihon salaisuus ei piile satoja euroja maksavissa luksustuotteissa, jotka lupaavat kuun taivaalta. Sen sijaan ratkaisu löytyy hyvistä ihonhoitorutiineista, jotka sopivat juuri sinun ihotyyppisi yksilöllisiin tarpeisiin. Koska kaikki ihonhoitotuotteet eivät sovi kaikille, ensimmäinen askel yksilöllisessä kasvojen hoidossa on oppia tuntemaan ihosi. Ennen kuin jatkat lukemista, suosittelemme sinua vilkaisemaan ihonhoito-oppaaseemme. Siellä sinua pyydetään vastaamaan kolmeen lyhyeen kysymykseen koskien ihoasi ja sen tarpeita. Saat oppaasta nopeasti vastauksia yksilöllisiin ihonhoitorutiineihin.

Kuivan ihon kasvojen hoito

Onko ihosi kuivan ja kiristävän tuntuinen? Jos ihosi on kuiva eikä se varastoi riittävästi kosteutta, tarvitset erityistä kasvojen hoitoa kuivalle iholle. Kuiva iho tarvitsee hyviä rasvoja lukitsemaan kosteuden ihoon. Kuivuus voi myös olla kausiluontoista, mikä voi johtua ruokavaliosta, elämäntavoista, lämpötilasta tai muista tekijöistä, joihin voit myös itse vaikuttaa. Ylläpidä kuivan ihon kosteustasapainoa täyteläisillä ja hyvin imeytyvillä kosteuttavilla ihonhoitotuotteilla. Hydra Végétal  on Yves Rocher’n kosteuttava tuotesarja kuivan ihon tarpeisiin. Sarjaan kuuluvat päivä- ja yövoide, aurinkosuojan SPF 20 sisältävä päivävoide, silmänympärysvoide ja tehokosteuttava seerumi.

Voit käyttää tuotteita yhdessä Pure Algue -puhdistussarjan kanssa, johon kuuluu puhdistusgeeli, puhdistusvaahto ja misellikasvovesi. Muista, että myös kuiva ja herkkä iho on puhdistettava aamuin illoin epäpuhtauksien ja ilmansaasteiden poistamiseksi. Yksi vinkki kuivan ihon puhdistukseen on puhdistaa kasvot misellikasvovedellä kerran päivässä. Vesijohtovesi voi kuivattaa ihoa, kun taas misellikasvovesi poistaa kasvoilta hellävaraisesti lian ja meikin tasapainottaen ja rauhoittaen samalla ihoa. Toinen vinkki parempiin ihonhoitorutiineihin on sisäinen kosteutus. Juo vettä, yrttiteetä ja luonnollisia mehuja sekä syö runsaasti vettä sisältäviä ruokia, kuten hedelmiä ja vihanneksia. Ilmankostutin voi myös tehdä ihmeitä iholle kuivissa sisätiloissa.

sowimage
sowimage

Rasvoittuvan ihon kasvojen hoito

Rasvainen ja epäpuhdas iho voi olla seurausta luonnollisesti rasvoittuvasta ihotyypistä, mutta se voi johtua myös elämäntavoista, ympäristöstä tai vääränlaisista ihonhoitorutiineista. Liian voimakkaat ihonhoitotuotteet paitsi poistavat iholta ylimääräisen öljyn myös vahingoittavat ihon suojakerrosta siten, että iho reagoi tuottamalla entistä enemmän talia. Millaiset ihonhoitorutiinit sitten ehkäisevät ihon kiiltelyä ja epäpuhtauksia? Suosittelemme, että valitset hellävaraiset ihonhoitotuotteet ja kosteutat ihoa puhdistuksen jälkeen, vaikka se tuntuisikin rasvaiselta. Koostumukseltaan kevyet Sebo Végétal -sarjan tuotteet vähentävät epäpuhtauksia ja tasoittavat ihon pintaa. Löydät tuotesarjasta esimerkiksi kosteuttavan kasvoveden ja täsmähoidon finnejä ja epäpuhtauksia vastaan.

Sebo Végétal -sarja sopii hyvin käytettäväksi yhdessä Pure Menthe -sarjan mattavaikutteisten tuotteiden kanssa. Voit vapaasti täydentää ihonhoitorutiinejasi ihosi tarpeen mukaan kasvonaamiolla 1–2 kertaa viikossa. Pure Menthe -sarjan kasvonaamio sisältää aktiivihiiltä, jolla on epäpuhtauksia torjuva vaikutus. Myös jotkin elintarvikkeet saattavat aiheuttaa rasvaisuutta, näppyjä ja epäpuhtauksia, joten pyri kohti sinulle sopivaa tasapainoista ruokavaliota.

Herkän ihon kasvojen hoito 

Herkkä iho reagoi voimakkaasti ärsyttäviin aineisiin, allergeeneihin ja hajusteisiin. Jos tunnistat tästä kuvauksesta oman ihotyyppisi, sinun kannattaa valita erityisesti herkälle iholle kehitetyt ihonhoitotuotteet. Pure Camomille- ja Sensitive Camomille-sarjojen puhdistavat ja kosteuttavat tuotteet sisältävät rauhoittavaa kamomillaa. Miksi et hemmottelisi itseäsi tänä viikonloppuna rentouttavalla kasvohoidolla? Kamomillaa sisältävä kasvonaamiomme on koostumukseltaan kevyt ja rauhoittaa ärtynyttä ihoa vähentäen samalla sen kihelmöintiä. Herkkäihoisilla on usein myös herkät silmät. Ruiskaunokkia sisältävät Pur Bleuet -sarjan ihonhoitotuotteet on suunniteltu herkille silmille. Tuotesarjaan kuuluukosteuttava silmänympärysvoide, silmämeikinpoistoaine vedenkestävälle meikille ja erityisen mieto silmämeikinpoistoaine, joka hoitaa herkkää silmänympärysihoa.

Ilman epäpuhtaudet ja kemikaalit voivat pahentaa ihon ja silmien ärsytystä. Käytä kotona mietoja pesuaineita, tuuleta ja pyyhi pölyt usein sekä ulkoile raittiissa ilmassa. Monilla iho kuivuu ja herkistyy talvella kylmässä ja tuulisessa ilmassa ja sisällä lämmityksen takia. Joskus on hyvä muuttaa ihonhoitorutiineja vuodenajan vaihtelun mukaan, esimerkiksi valitsemalla kevyempiä tuotteita kesällä ja ravitsevampia tuotteita talvella. Tutustu kotisivuillamme ihonhoito-oppaan vinkkeihin, joiden avulla parannat ihosi kuntoa vuodenaikojen vaihtelun ja ympäristön mukaan.

sowimage
sowimage

Ikääntyvän ihon kasvojen hoito

Vuosien mittaan iho menettää kykynsä varastoida kosteutta ja uudistua. Siksi monet haluavatkin tietää, mitkä ihonhoitorutiinit toimivat parhaiten ihon ikääntyessä. Yves Rocher’lla on useita ihon ikääntymistä ehkäiseviä tuotesarjoja, jotka on kehitetty eri ihotyyppien tarpeisiin. Tutustu ihonhoito-oppaamme vinkkeihin, jotta löydät sopivat ihonhoitotuotteet juuri sinun ihollesi. Anti-Age Global -sarja tarjoaa esimerkiksi tehokkaita tuotteita kaikkia ikääntymisen merkkejä vastaan. Tuotesarjaan kuuluu päivä- ja yövoide, silmänympärysvoidesekä seerumi. Tutustu myös pigmenttimuutoksia hoitavaan geelivoiteeseemme. Sérum Végétal -sarja puolestaan tarjoaa asiantuntevia tuotteita ryppyjä vastaan ​​ja sisältää aurinkosuojan SPF 20 sisältävän päivävoiteen, yövoiteen, silmänympärysvoiteen, seerumin ja kuorivan yöhoidon.

Voit myös itse tehdä paljon nuorekkaan ihon säilyttämisen hyväksi. UV-säteily vahingoittaa kollageenia, mikä saa ihon kuivumaan ja ikääntymään ennenaikaisesti. Sinun tulisikin täydentää ihonhoitorutiinejasi ikääntymistä tehokkaasti ehkäisevillä aurinkotuotteilla ja suojata ihoasi ja silmiäsi auringolta vaatteilla, aurinkohatulla ja aurinkolaseilla. Tämä on erityisen tärkeää kello 12:n ja 15:n välillä, koska UV-säteily on silloin voimakkaimmillaan. Antioksidantit ja vitamiinit auttavat pitämään ihon raikkaana ja kimmoisana. C-vitamiini on antioksidantti, jolla on merkittävä rooli ihon kollageenin tuotannossa. E-vitamiini on toinen tehokas antioksidantti, joka suojaa vapailta radikaaleilta ja oksidatiiviselta rasitukselta. Nauti hedelmiä ja vihanneksia kaikissa sateenkaaren väreissä saadaksesi runsaasti ravintoaineita, jotka tekevät hyvää iholle. Varmista, että saat myös tarpeeksi unta, koska ihosi uusiutuu ja korjaa itseään nukkuessasi.

Yves Rocher’lta löydät kaikki tarvitsemasi tuotteet täydellisiin ja luonnollisiin ihonhoitorutiineihin. Lue lisää ihonhoito-oppaastamme, jonka avulla saat tietää, mitkä ihonhoitotuotteet sopivat parhaiten juuri sinun ihollesi. Tutustu kasvojen hoidon vinkkeihimme jo tänään!